Elena Udrea, atac dur după respingerea votului prin corespndență

 

Respingerea proiectului legislativ al PMP (iniţiat de Eugen Tomac) privind votul prin corespondenţă, printr-o alianţă PSD - PNL, arată că politicienii din România n-au înţeles nimic din revolta românilor de la urne din 2 şi 16 noiembrie, a scris preşedintele PMP, Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook, scrie evz.ro "În loc să ia o măsură care ar garanta posibilitatea ca românii din afara graniţelor să voteze nestingheriţi şi să nu se mai repete cozile uriaşe de la Paris, Londra, Bruxelles sau Torino, politicienii au ales din nou interesul lor meschin, limitând, de o manieră artificială, drepturile cetăţenilor. Nu văd nicio diferenţă între PSD şi PNL - sunt două feţe ale aceluiaşi sistem care vrea să limiteze numărul românilor care merg la vot, pentru că se bazează doar pe mecanismele lor de partid. PMP face politică altfel şi nu va renunţa la proiectul acesta legislativ pentru a le permite celor din Diaspora să poată să-şi exercite dreptul constituţional de a alege", a explicat preşedintele PMP.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
BOB
11 Dec 21:06
Ponta guvernului<5>suplimenteaza zborurile!Votam ACASA!economisim timp si nervi.
Răspunde
0 0
BOB
11 Dec 19:38
PONTA guvernului<5>suplimenteaza zborurile!Votam ACASA!economisim timp si nervi.
Răspunde
1 0
Paun Nicolae
11 Dec 19:08
d-na Cocos ai curaj sa iesi la atac?nerusinat-o.ce cautai la Paris in ziua votului?ai bagat fitile despre banii spalati de COcos cumva?
Răspunde
0 0
BOB
11 Dec 17:25
Ponta guvenului <5>tu suplimenteaza zborurile!VOTAM ACASA!economisim timp si nervi.
Răspunde
1 -1
Aurelia Ionescu
11 Dec 13:19
Daca blonda vopsita va da lectii de politica atunci sigur ca va meritati soarta romanasilor.Ahoi,sa traiti bine....bine...foarte bine....
Răspunde
0 0
BOB
11 Dec 06:31
Ponta guvenului <5>tu suplimenteaza zborurile!VOTAM ACASA!economisim timp si nervi.
Răspunde
3 0
10 Dec 15:51
.....ha....ha....ha....ati sters comentariile!!!!!
Răspunde
5 0
10 Dec 15:17
Madamme, se pare ca nici tu ca si ceilalti, n-ati inteles nimic,_votul a fost impotriva_politicii duse de_partidele parlamentare sub fustele carora se ascund_hoti si_tradatori. Faptul ca_majoritatea nu fug din tara cu_averile palmate din_banii romanilor, denota ca actualul mare arbitru e de fapt o mare_marioneta.
Răspunde
4 0
10 Dec 15:05
Madamme, se pare ca nici tu ca si ceilalti, n-ati inteles nimic,_votul a fost impotriva politicii duse de partidele parlamentare sub fustele carora se ascund hoti si tradatori. Faptul ca majoritatea nu fug din tara cu averile palmate din_banii romanilor denota ca actualul mare arbitru e de fapt o mare marioneta.
Răspunde
3 0
10 Dec 14:57
Madamme, se pare ca nici tu ca si ceilalti, n-ati inteles nimic, votul a fost impotriva politicii duse de partidele parlamentare sub fustele carora se ascund hoti si tradatori. Faptul ca majoritatea nu fug din tara cu averile palmate din_banii romanilor denota ca actualul mare arbitru e de fapt o mare marioneta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?