Elena Udrea anunță că se află în Costa Rica și că e însărcinată cu gemeni

Elena Udrea a recunoscut că se află în Costa Rica, între două proceduri medicale pe care le urmează în Atena, precizând că este însărcinată cu gemeni. "Costa Rica este o țara frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țara foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țara, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii.

Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de-a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic”, a mărturisit Elena Udrea, la Antena 3.

Fosta ”blondă de la Cotroceni” a mai spus că îi este teamă să se întoarcă după gratii, dar poate ”trăi în orice situație”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?