Elena Udrea: Scandalurile din Italia în care sunt implicaţi români vor afecta turismul românesc

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Turismul românesc va avea de suferit în 2009. Imaginea pe care o lasă mediatizarea infracţiunilor săvârşite de cetăţenii români din Italia va afecta mult gradul de vizitare al României, a afirmat Elena Udrea, ministrul Turismului.

Este declaraţia făcută de Elena Udrea, ministrul român al turismului, aflată în aceste zile la Târgul de la Milano, acolo unde ţara noastră are şi un stand de prezentare. Ea a mai adăugat că va promova în Italia turismul cultural, de aventură, agroturismul dar şi circuitele în nordul ţării.

"La târgul de turism de aici deja am vorbit cu câţiva tur-operatori şi spuneau că au început să fie refuzate ofertele pentru Romania şi multi din cei care se inscrisesera sa vina in Romania s-au răzgândit din cauza scandalului pe care în ultimele zile Italia îl cunoaşte. Cred că putem avea un rol important in rezolvarea problemei de imagine a româniei", a declarat Ministrul Turismului, Elena Udrea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?