Tăriceanu, prezent la parada de la Arcul de Triumf: "Să depăşim ura şi dezbinarea"

 
Tariceanu, lângă șeful statului
Tariceanu, lângă șeful statului
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Centenarul Marii Uniri. Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a venit în cele din urmă la parada de la Arcul de Triumf și a transmis în paralel un mesaj pentru români pe pagina sa de Facebook.Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, afirmă că Ziua Naţională este a tuturor celor care îşi preţuiesc istoria şi identitatea şi îşi doreşte ca românii să depăşească "ura şi dezbinarea" pentru a contribui împreună la proiecte pentru un viitor prosper.

"Ziua Naţională a României este a tuturor românilor care îşi preţuiesc istoria şi identitatea. La ceas aniversar pentru poporul român îmi doresc să depăşim ura şi dezbinarea şi să contribuim cu toţii la proiecte care ne unesc pentru a oferi un viitor prosper României", spune Tăriceanu, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook.

El arată că este de datoria generaţiei actuale de a duce mai departe idealurile celor care au înfăptuit Marea Unire.

"De 1 Decembrie cinstim memoria elitelor politice şi intelectuale, precum şi a tuturor celor care au contribuit la realizarea idealului naţional prin sângele vărsat. În urmă cu 100 de ani, românii au înţeles că împreună pot transforma România într-o mare naţiune suverană şi democratică, mândră de identitatea sa istorică. În anul Centenar este datoria noastră de a duce mai departe idealurile celor care au înfăptuit Marea Unire, de a face din România următorilor 100 de ani o ţară prosperă, demnă şi al cărui nume să fie rostit cu mândrie şi respect peste tot în lume", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?