Șefa instanței supreme, atac voalat la adresa lui Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, a lansat un atac voalat la adresa lui Tudorel Toader, care nu participă la bilanţul DNA. De asemenea, şefa ÎCCJ a admis că justiția și parchetele trec în acest moment printr-o perioadă de criză.''Nu mă pot abţine să nu precizez că particip la al cincilea bilanț DNA şi parcă în alţi ani masa de la prezidiu era mai lungă şi mai încăpătoare', a început discursul Tarcea, făcând referire la lipsa ministrului Justiţiei.

Preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, a lansat un atac voalat la adresa lui Tudorel Toader, care nu participă la bilanţul DNA. De asemenea, şefa ÎCCJ a admis că justiția și parchetele trec în acest moment printr-o perioadă de criză.

"Înlăturând minciuna și manipularea din spațiul public, e momentul să observăm cauzele din interiorul sistemului nostru. Cauzele care trezesc suspiciune și neîncredere și să le înlăturăm. Sper ca atacurile din ultima perioadă să nu aibă drept rezultat intimidarea celor care lucrează. Doar o societate curată este cheia succesului în drumul spre democrație și integritate," a conchis Cristina Tarcea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?