Edward Pastia: ”Suntem uluiți. CNA-ul instigă la cenzură”

 

Abuz al Consiliului Național al Audivizualului la adresa Realitatea TV. În urmă cu puțin timp, postul de televiziune Realitatea TV a fost sancționat de CNA pentru că a informat.

Directorul Realitatea TV, Edward Pastia, a reacționat vehement la cenzura impusă de Consiliul Național al Audiovizualului.

”Suntem uluiți de decizia CNA, este foarte greu să ne găsim cuvintele în asemenea situație. CNA ul instiga la cenzură, nu putem prezenta o realitate așa cum o doreste CNA sau așa cum dorește PSD sau PSD prin CNA. Noi le prezentăm cum s-au întâmplat. Dacă cei de la CNA cred că alte posturi care până în 10 august au prezentat instigări la violență, acealea li se par în regulă și sunt sancționate cu 5-10 mii de lei, nouă să ni se închidă emisia. Să închizi un post de televiune fără să ai nicio dovadă, e incredibil ce se întâmplă la acest CNA, nu înțelegem de ce s-a ajuns în asemenea hal. Dacă ei cred că închiderea unui post le rezolvă problemele se înșală. Libertatea de exprimare în România nu mai e de actualitate, nu trebuie să dai dovadă de asta, trebuie să spui ce frumos e partidul, ce frumos e Dragnea și că jandarmii își fac treaba. Să spunem ce vor ei. Atunci, să ne dea un decalog sau mai mult de 10, niște lucruri pe care să le. Lipsa lor de respect față de valorile unui stat civilizat e șocantă”, a spus Edward Pastia, la Realitatea TV. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Poate itroducem si infractiunea de huliganism politic !
16 Jan 04:47
Dl care se minuneaza că, cineva cere corectitudine chiar si de la România Tv,nu a intles ca o informatie detorsionată si manipulată politic este o tradare de tara,pentru ca e preluata de occidentul stapân ,ca un caz care nu mai necesita justificare adevarului,a spus-a o televiziune condusa de oameni responsbili fata de ce primesc si de unde primesc instructini.Criticati,feții mei,fapte ale persoanelor,dar nu inventati stiri grave,care afecteaza tara si prestigiul ei,tocmai pentru un motiv simplu ca vreti guvernarea prin codosie,nu prin proiecte.Aproo,ce masuri sociale propune partidul dv !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?