EDUARD KHIL// EDUARD HIL este aniversatul zilei de 4 septembrie 2017 de Google // VIDEO

 

EDUARD KHIL// EDUARD HIL este aniversatul zilei de 4 septembrie 2017 pe motorul de căutare Google. EDUARD KHIL// EDUARD HIL este cunoscut și ca Mr. Trololo, după celebra lui piesă cu același nume, care s-a bucurat de un succes enorm. EDUARD KHIL// EDUARD HIL a devenit faimos în Occident după ce cântecul său "I Am So Happy to Finally Be Back Home", înregistrat în urmă cu 50 de ani a devenit hit pe internet în 2010. Melodia nu are versuri, ci doar vocalize, cântărețul fiind poreclit "Mr. Trololo".

EDUARD KHIL// EDUARD HIL a fost primul care a cântat "Where the Motherland Begins", cântec interpretat și de Vladimir Putin la pian, în anul 2010, pe vremea când acesta era premier și participa la un eveniment caritabil.

EDUARD KHIL// EDUARD HIL După ce cariera sa de cântăreț a fost eclipsată spre începutul anilor '90, Eduard Khil s-a centrat asupra problemelor legate de viața sa privată, lucrând într-un cafe-bar din Paris. Din 1997, Eduard Khil s-a implicat, împreună cu fiul său, într-un proiect de colaborare cu grupul rock Prepinachi.

EDUARD KHIL// EDUARD HIL În 2009, o versiune vocalizată a melodiei lui Eduard Khil din 1976, intitulată „Sunt foarte bucuros că în cele din urmă mă întorc acasă”  a fost încărcată pe YouTube și s-a transformat rapid într-un meme internet cunoscut, de altfel, cu numele de „Trolololo”.

EDUARD KHIL// EDUARD HIL Numele „Trolololo” vine de la onomatopeea atât de caracteristic vocalizată de Hil în timpul interpretării melodiei.

EDUARD KHIL// EDUARD HIL Mai întâi clipul lui Eduard Khil a fost publicat pe următoarea adresă, în data de 21 februarie 2010, dar și-a câștigat o audiență spectaculoasă pe data de 3 martie, într-un fragment din programul de televiziune The Colbert Report și a fost imediat parodiat de actorul Christoph Waltz, în cadrul programului de noapte emis de canalul de televiziune ABC din SUA, Jimmy Kimmel Live!

EDUARD KHIL// EDUARD HIL a murit, în 2012, la vârsta de 77 de ani, într-un spital din St. Petersburg. El avea probleme de sănătate în urma unui accident cerebral.

EDUARD KHIL// EDUARD HIL, aniversare! Cum a ajuns piesa Trololo, atât de cunoscută pe YoutubeAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?