Eclipsă totală de Lună, pe 21 ianuarie. Schimbări dramatice. Horoscopul compenelor

 
Eclipsă totală de Lună, pe 21 ianuarie. Schimbări dramatice. Horoscopul compenelor
Eclipsă totală de Lună, pe 21 ianuarie. Schimbări dramatice. Horoscopul compenelor

Luna Plină din 21 ianuarie aflată sub semnul Leului este o eclipsă totală de lună.Imprevizibilul Uranus afectează cel mai mult zodiile, aducând-le atât schimbări, cât şi oportunităţi. Evenimentele şi veştile neaşteptate pot provoca anxietate şi incertitudini cu privire la viitor. Viaţa poate părea mai agitată şi mai rapidă ca înainte.

Ce ne rezervă astrele?


Uranus

Uranus provoacă schimbări rapide ale dispoziţiei şi reacţii impulsive. S-ar putea să te simţi ameţit şi să trebuiască să ai puţină răbdare pentru orice lucru care necesită angajament şi concentrare. Dacă cineva încearcă să te forţeze să faci ceva, e posibil să te revolţi. Rutina obişnuită poate deveni plictisitoare şi poţi fi distras de orice este nou. De asemenea, e posibil să ai probleme de relaxare din cauza neliniştii sau anticipării a ceva ce se află chiar după colţ, scrie eva.ro. Nu este un moment bun pentru schimbări bruşte, mai ales în relaţiile apropiate. Întâlnirile noi te vor satisface, dar ţi-ar da şi viaţa peste cap şi ar avea un efect negativ asupra celor dragi. Este posibil să ai izbucniri faţă de prieteni sau familie, care au nevoie de mai multă răbdare şi sensibilitate din partea ta.

Mercur

Mercur poate provoca tensiune nervoasă din cauza senzaţiei de nelinişte. Este posibil să primeşti veşti şocante sau să experimentezi ceva neaşteptat care te forţează să îţi schimbi planurile. Acesta nu este un moment bun pentru planuri sau pentru a participa la lucrări ample şi detaliate din cauza lipsei de concentrare. În comunicare pot apărea neplăceri şi neînţelegeri care au şansa de a se transforma în ceartă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?