Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Cele mai afectate zodii

 
Eclipsa de soare 6 ianuarie 2019
Eclipsa de soare 6 ianuarie 2019

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Eclipsa de soare de pe 6 ianuarie 2019 va aduce oportunități din punct de vedere profesional.Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. În timp ce activează pentru nativii Gemeni casa banilor, Leii încep să se organizeze, planul profesional fiind vizat. Nativii Fecioară trebuie să iasă din zona de confort și să riște, în timp ce Vărsătorii au șanse să fie remarcați. Peștii au posibilitatea de a rezolva unele probleme. Aceștia nu vor mai tolera pe oricine în viața lor și vor face curățenie generală.

Eclipsa parțială de Soare va fi vizibilă în nord-estul Asiei, nordul Oceanului Pacific, însă nu și în România. Fenomenul se va suprapune și cu Luna Nouă în Capricorn.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Ce alte eclipse vor mai fi în 2019?

Pe 21 ianuarie 2019 va avea loc eclipsa totală de lună. Evenimentul este vizibil în America de Nord și de Sud, Oceanul Pacific de Est și Europa de Vest.

Eclipsa totală de lună din 21 ianuarie 2019 va fi ultima până în mai 2021; cea mai recentă eclipsă totală de lună a fost în iulie 2018. Eclipsa totală de lună din noaptea de 20 ianuarie spre 21 ianuarie 2019 va dura o oră și 2 minute, potrivit experților de la NASA. Experiența deplină, de la începutul eclipsei parțiale până la sfârșit, va dura trei ore și 17 minute.

Pe 2 iulie 2019 vom avea o eclipsă totală a Soarelui. Va fi vizibilă în Oceanul Pacific și sudul Americii de Sud. Aceasta poate fi observată ca o eclipsă parțială în partea superioară a Americii de Sud.

Pe 16 iulie 2019, locuitorii din Europa, Africa și Asia de Sud vor avea ocazia să vadă o eclipsă parțială de lună care nu va fi vizibilă în America de Nord sau America de Sud, conform dcnews.ro.

Ultimul eclipsă de soare din 2019 va fi în decembrie pe data de 26. Este vizibilă în Arabia Saudită, India de Sud, Sumatra, Borneo, Filipine și Guam. Eclipsa parțială poate fi văzută într-o regiune mult mai mare, care acoperă o mare parte din Asia, nord-estul Africii, Oceania și Australia de Vest.

6 ianuarie 2019 - Lună Nouă în Capricorn

Pe data de 6 ianuarie 2019 va avea loc și fenomenul de Lună Nouă care se va forma în zodia Capricorn și care va fi însoțit de o Eclipsă parțială de Soare.

Aspectele vin cu o puternică influență asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic unde se formează. Punctăm ca întreg anul 2019 va fi amprentat de cinci eclipse, iar patru dintre ele se vor forma pe axa Capricornului.

Luna Nouă este, la modul general, un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând un nou început, preluarea inițiativei, demararea unui proiect sau deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul astrologic. Luna Nouă care se va forma în zodia Capricorn și care va fi însoțită de o Eclipsă parțială de Soare va avea impact asupra tuturor zodiilor aproximativ două săptămâni de acum înainte.

Luna Nouă se formează în semnul Capricorn, prin urmare, la modul general, aspectul ne cere mai multă determinare, mai multă conștiinciozitate, dar și găsirea echilibrului între planurile vieții. De asemenea, ne stimulează să ne dorim mai mult, să ieșim în față, să strălucim și să fim învingători.

Faptul că în Capricorn se găsesc atât Saturn, Marele Învățător, cât și Pluto, planeta viselor și a imaginației, iar acum, proaspăt intrat, este și Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, face ca aspectul să fie cu atât mai puternic.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Iată cum va influența Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare toate zodiile!

Berbec

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează în sectorul carierei, prin urmare nativii care și-au dorit să facă un pas măreț în zona profesională acum au ocazia.
Poate fi un moment de recunoaștere a meritelor, de avansare, de premiere, însă fiind vorba de o eclipsă la mijloc, poate aduce răsturnări de situație și schimbări remarcabile în carieră, fapt care poate favoriza inclusiv schimbarea locului de muncă sau a domeniului profesional.

Taur

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează într-o casă a studiului, dar și a legăturii cu străinătatea, prin urmare nativii pot fi mai determinați ca niciodată să înceapă un curs de perfecționare profesională, posibil pentru unii, chiar peste hotare.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. O serie de nativi își pot relua studiile sau se pot orienta către alte domenii de interes.

De asemenea, se pot primi vești din străinătate de natură să schimbe radical o situație. Totodată, faptul că este însoțită de o eclipsă, Luna Nouă din Capricorn poate veni cu evenimente neașteptate de natură să schimbe principii și convingeri de viață bine ancorate, fiind activat și sectorul sistemului de valori.

Gemeni

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează într-un sector financiar care simbolizează nu doar avantajele materiale, ci și banii deținuți împreună cu partenerul sau terți.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019.  Astfel, nativii vor avea ocazia să treacă la alt nivel, să deschidă o nouă etapă financiară și chiar să-și îmbunătățească veniturile din colaborări, cu precizarea că eclipsa poate aduce o răsturnare dramatică de situație care să schimbe tot contextul. Se cere atenție și chibzuință, tentația de a cheltui fiind la fel de mare.

Însă, este acum activată și casa transformărilor, iar Gemenii ar putea avea parte de evenimente de natură să le schimbe puternic percepția despre ceea ce este în jurul lor. Mai exact, eclipsa parțială de Soare din Capricorn le poate aduce schimbări și transformări cu puternic impact emoțional.

Rac

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare vor afecta puternic nativii Rac în zona partenerială.

Astfel, un nou început, o nouă etapă se poate deschide în cuplu, dar și în relația cu asociații, cu partenerii de faceri.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Fiind vorba de o eclipsă de Soare la mijloc, fenomenul de Lună Nouă poate aduce răsturnări remarcabile de situație în relațiile nativilor. Poate fi vorba de un nou partener, de o cerere în căsătorie, dar și de o despărțire (divorț) în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează.

Leu

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se vor forma pe casa muncii și a sănătății. Pentru nativii Leu, deja încercați puternic pe axa sănătății, va fi un moment important în care vor fi nevoiți să ia atitudine față de problemele, afecțiunile cu care se confruntă. Vindecarea cere interes, iar acum se trece la alt nivel în această direcție.
De ei va depinde dacă efectele vor fi benefice sau nu. Pe de altă parte, la locul de muncă se va deschide o nouă etapă, aspect care poate aduce noi sarcini și responsabilități, dar și noi oportunități de a se face remarcați și de a pune bazele unei promovări.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Atenție, însă, fenomenul este însoțit de o eclipsă de Soare care poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate legate de locul de muncă.

Fecioară

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează în sectorul sentimental, dar și al relațiilor cu copiii și al activităților artistice, domenii unde favorizează trecerea la o altă etapă. Nativii Fecioară pot avea parte de un nou început în cuplu, ceea ce poate însemna consolidarea relației existente, iar în cazul celor singuri, poate aduce un nou partener, o nouă poveste de dragoste.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Se cere atenție deoarece fenomenul este însoțit de o eclipsă de Soare și poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate.

Balanță

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează în sectorul locuinței și al relațiilor cu membrii familiei, domenii unde va aduce noi începuturi. Astfel, nativii se pot împăca cu cei dragi, pot consolida relația și interesul pentru casă va crește, vor simți nevoia să facă schimbări, reorganizări de sarcini, reamenajări și redecorări.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Având în vedere că fenomenul de Lună Nouă este însoțit și de o Eclipsă parțială de Soare în Capricorn, nativii Balanță trebuie să se aștepte la răsturnări de situație și surprize neașteptate la acest capitol, nu neapărat negative.

Astfel, unii nativi se pot muta în casă nouă, se pot întoarce acasă sau își pot schimba domiciliul în urma unei oferte de job.

Scorpion

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia să treacă la alt nivel în ceea ce privește dezvoltarea personală și cursurile de perfecționare profesională și le deschide o nouă etapă în relația cu frații, cu rudele. Nativii vor fi determinați să-și continuie studiile, să învețe, să se informeze și să se pregătească mai mult pentru atingerea obiectvelor.

Totodată, este activată și comunicarea, însă fenomenul, fiind însoțit de Eclipsa parțială de Soare, poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate în domeniile vizate.

Săgetător

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează în sectorul nabilor obținuți din muncă proprie și le poate aduce nativilor ocazii remarcabile de îmbunătățire a situației financiare.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Nu este exclus să primească o mărire de salariu, prin urmare sunt sfătuiți să-și renegocieze condițiile contractuale cu încredere. Fiind însoțit de o Eclipsă parțială de Soare, fenomenul de Lună Plină poate aduce răsturnări de situație și surprize absolut neașteptate legate de bai, prin urmare, pentru mai multă prudență, nativii sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli majore și să-și deschidă un cont de economii, să pună bani deoparte, scrie unica.ro.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Este momentul unui nou început, momentul să facă schimbări legate de viața personală și nu numai, să facă schimbări în gândire și principii și să-și seteze noi obiective de viitor.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Impactul va fi cu atât mai mare cu cât se activează axa relațională și la mijloc se află o eclipsă care vine cu răsturnări de situație și surprize neașteptate.

Acest lucru poate aduce un nou partener, dar și despărțiri bruște și împăcări pe măsură sau trecerea la alt nivel al relației cu persoana iubită. Dacă va fi vorba de o despărțire, nativii Capricorn trebuie să știe că o au alături pe Venus, planeta iubirii și a armoniei, pe o casă a subconștientului, aspect care le aduce vindecare și, implicit, trecerea cu mai multă ușurință și detașare peste o durere sentimentală.

Vărsător

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează pe o casă ascunsă, a subconștientului, a izolării și meditației, fapt care le va aduce nativilor o interiorizare și o tendință de reîntoarcere în trecut.
Pentru ca aspectul să fie unul benefic, Vărsătorii ar trebui să profite de energia aceasta pentru a-și vindeca dureri, răni din urmă, atât la propriu, cât și la figurat – și spunem asta pentru că se activează și axa sănătății și va fi nevoie de mai multă atenție acordată acestui domeniu.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Este timpul ca o serie de principii și concepții să se schimbe, iar Eclipsa parțială de Soare, care vine cu răsturnări de situație și surprize neașteptate, îi va determina pe nativi să nu mai amâne momentul.

De asemenea, este posibil ca în acest proces de conștientizare să apară persoane din trecut care să aibă impact puternic asupra nativilor.

Pești

Luna Nouă în Capricorn și Eclipsa parțială de Soare se formează în sectorul prietenilor și pot aduce noi începuturi în relația cu persoanele din anturaj, ba mai mult, se pot pune la cale planuri noi și proiecte de viitor.

Eclipsă de soare 6 ianuarie 2019. Eclipsa va favoriza răsturnări de situație și schimbări de macaz legate de acest domeniu, iar nativii trebuie să fie precauți. Unele relații de prietenie se pot încheia, altele noi pot lua naștere, iar cele bine structurate se vor consolida.

Nativii pot primi ajutor și sprijin moral din partea grupului de cunoștințe. De asemenea, surprize neașteptate pot apărea și în sfera sentimentală, dar și în relația cu copiii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?