Violeta ANDREI


A absolvit "Ştiinţe Politice", dar în anii studenţiei s-a îndrăgostit de sport. Nu face "politica sportului", este însă din iulie 2006 editor-prezentator sport la Realitatea TV: "Iniţial, o opţiune inspirată, care ulterior s-a materializat într-un fructuos şi reuşit început... de carieră... îmi place să spun. Cariera în televiziune... mi-ar plăcea şi mai mult. Nu este uşor însă, aşa cum nu a fost nici până acum..."

Primele proiecte şi colaborări în media le-a întreprins la Iaşi. A urmat un parcurs constructiv în televiziune şi radio (Tele'M Iaşi, TVR şi Radio Iaşi). A fost corespondent Prima TV si Realitatea TV.

Nu este întamplător faptul că s-a alăturat echipei departamentului de sport de la Realitatea: "O premieră a fotbalului romanesc mi-a oferit o motivaţie fantastică. În 2006, Steaua şi Rapid s-au întâlnit pentru prima dată în sferturile Cupei UEFA, ambele partide fiind transmise, în direct de Realitatea TV. Au fost două zile extraordinare; reporteri, prezentatori, moderatori... au fost pe stadion. Eforturile şi spiritul unei echipe întregi au confirmat profesionalismul şi devotamentul pentru meserie. În acele zile, mi-am dorit cu orice preţ să mă alătur acestor oameni... Acum, visul meu s-a împlinit... sau poate de-abia acum începe... Spun asta pentru că mă declar o persoană exigentă cu mine însămi, perseverentă şi melioristă."

MOTTO: Fă lucrul pe care crezi că nu poţi să-l faci. Eşuează. Încearcă din nou. Fă-l mai bine a doua oară. Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urcă pe cablul de la înălţime. Acesta este momentul tău. (Oprah Winfrey)

Întreaga echipăIti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?