Laura EREMENCO

Laura Eremenco

Am ajuns la Realitatea TV într-o zi toridă de august, în anul 2005. Ideea de a veni să lucrez la ştiri mă cam înspăimânta pentru că lucrasem 2 ani în domeniul divertismentului. Mi-a plăcut la nebunie totul. Echipa, ştirile, agitaţia, mereu în priză, era fix pe placul meu. Anii au trecut, Crăciun, Revelion, Paşte sau 1 Mai, toate le-am împărţit frăţeşte cu colegii mei, dar nu îmi pare rău. Am ocupat pe rând, în departamentul newsdesk, toate funcţiile: am lucrat la monitorizare, la documentare, la call center, la booking şi coordonator, dar poziţia de redactor mi-a oferit una dintre cele mai mari satisfacţii în munca mea de jurnalist.

Am fost mult timp şi sunt încă legată de relaţia telespectatorilor cu Realitatea TV. Împreună cu echipa site-ului realitatea.net, ani de zile am lucrat la rubrica martor ocular, rubrică ce ne-a ajutat de foarte multe ori să fim primii în ştirile pe care le difuzam. Relaţia cu telespectatorii am sudat-o pe parcursul anilor: campanii pentru români, jurnale în care îi invitam să ne scrie opiniile. Ne-au scris mii de români, de peste tot. Am încercat, în fiecare an, ca o tradiţie din 2006 să organizam Revelionul Românilor de pretutindeni, astfel că am petrecut împreună cu ei, Revelionul din Noua Zeelandă până în America.

Astăzi mă regăsesc la masa redactorilor. Aici am învăţat enorm de mult, mai ales în munca de jurnalist dar şi un lucru pe care nu-l stăpâneam foarte bine până acum ceva ani: să am răbdare. Suntem o echipă iar unul fără altul nu valorăm nimic, aşa e meseria asta!


Întreaga echipăIti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?