Geanina Iacob

Geanina Iacob

Geanina Iacob (26 de ani) a visat de mică să fie prezentatoare, iar Realitatea TV i-a oferit şansa să-şi împlinească visul.

Cum a început totul? Pasiunea a deprins-o de copil, atunci când a mers cu tatăl ei la un meci de fotbal din Caracal, arbitrat de o rudă. A ţinut apoi legătura cu sportul, preferând ca banii primiţi de la părinţi pentru a-şi lua mâncare la şcoală să îi cheltuie pe ziarele de sport.

Timpul a trecut, iar destinul a făcut ca prima televiziune la care a început să lucreze să fie tocmai Realitatea. Era 2007. Explică Geanina: "Aveam 19 ani şi eram studentă în primul an la Facultatea de Filosofie şi Jurnalism, când am venit aici în practică. Visul meu de când aveam 10 ani a fost să apar la televizor şi acum mă apropiam de el".

Un an mai târziu, în 2008, a fost angajată la Realitatea şi a început munca de "teren" ca reporter pe extrafotbal. Apoi s-a ocupat o vreme şi de fotbal, pe "Steaua", însă, după cum mărturiseşte zâmbind, "nu mi-a plăcut foarte mult, dar am căutat să dau tot ce am mai bun şi să îmi fac treaba cât mai bine".

În acelaşi an, Geanina a fost cea care obţinea pentru Realitatea primele reacţii ale medaliaţilor noştri de la Jocurile Olimpice de la Beijing. Timp de două săptămâni, atât cât  a durat competiţia, sportivii de top intrau în direct prin telefon şi ofereau primele declaraţii, pentru postul nostru, imediat după ce ieşeau din concurs.

Jocurile de Iarnă de la Vancouver 2010 au fost următoarea competiţie importantă, Geanina realizând cu acel prilej multe interviuri şi reportaje exclusive. În 2012, a fost jurnalist acreditat Dolce Sport la Olimpiada de la Londra, de unde a transmis numeroase materiale exclusive.

Din 2011, visul de copil i s-a împlinit: Geanina prezintă ştirile de dimineaţă de la Realitatea TV: "Asta este exact ce mi-am dorit, să îi bucur pe oameni cu zâmbetul meu şi cu informaţii proaspete. Sunt foarte recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie".

 

 

 

 


Întreaga echipăIti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?