ELI ROMAN


S-a alăturat echipei Realitatea TV în urmă cu 2 ani însă ne declară, cu un zâmbet optimist, că ținteste la cel puțin 10, înainte…

Perioada de debut s-a produs pe fondul unor vremuri tulburi, criza făcea ravagii în lume iar România spera să rămână sub un glob de sticlă, imună.

“Nu s-a întâmplat așa și, prin urmare, din 2009 m-am alăturat echipei aducând după mine de la The Money Channel, `Jurnal de Criză`. Asta până în 2010, când mi s-a dat șansa să realizez matinalul `Dimineața de Știri`. Aici era deja altceva, mă întrebam cum va fi primul breaking news adevărat. În condițiile în care breaking news-urile trăite la The Money Channel erau `de nișă`. Îmi aduc aminte că pe atunci s-a produs și prima `bâlbă` în loc de haine groase am zis haine geroase…

Mi-a marcat cariera și mi-a dat încredere în mine, breaking news-ul uciderii lui Bin Laden, atunci când, singură în studio dar alături de reputați analiști de politică externă, am reușit să fac primele aproape 3 pct de rating. A fost și prima oară când am vorbit cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu, pentru care am o admirație deosebită.

Am trăit multe evenimente în direct în echipă care au făcut ca timpul să zboare repede; și, precum Oscar Wilde, să simțim că “cu toții suntem în șanț dar unii dintre noi privesc spre stele”. Pentru mine una dintre acele stele a fost și rămâne Realitatea TV”.


Întreaga echipă


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?