Andrei GHEORGHE


Intru într-o seară la Realitatea TV şi un moş fără dinţi în gură, mă întreabă: sunteţi paznic aici? Sclivisit, plin de fiţe şi autosuficienţă, mă întorc înspre el şi-mi enumăr rapid opţiunile. Prima, bă, tu nu ştii cine sunt? A doua. Da, sunt paznic aici. Moşul, netulburat, mă întreabă: aţi văzut un băiat cu geacă intrând aicişa? Nu. Mulţumesc. Să trăiţi. Îl salut cu mâna la tâmplă. Uite de-aia nu sunt vedetă!

Masă. În Braşov. Milionari şi boierime locală. Într-un colţ, la o masă, premierul. Cu grupuri de interese zumzăind ca muştele în jurul lui. Iar eu stau la o masă cu doi tipi haioşi, care-mi povestesc despre schiuri. Uite de-aia nu sunt jurnalist!

Jurnal de ştiri la Realitatea TV. Plicticos pînă la exasperare. Nu tu un viol în grup, însoţit de-o sodomie, nici un cîine care aleargă cu piciorul amputatului în dinţi...Nu tu rating uriaş, nu tu glorie stradală. Uite de-aia Realitatea nu e o televiziune. Şi din cauza faptului că nu-s vedetă şi nici jurnalist, am ales Realitatea, că nici asta nu prea e televiziune!

Nu mă interesează şefii, nu dau doi bani pe patroni, politicienii nu mă impresionează, iar publicul mă lasă rece! Tot ceea ce fac, fac în primul rând ca să-mi placă mie, în al doilea rând, nevesti-mii şi-n al treilea rând, producătoarei! Şi uneori, ne distrăm tare!

Ceea ce vă urez şi vouă !

Întreaga echipăIti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?