Alexandra Păcuraru


"Televiziunea este canalul de comunicare spre oamenii cu care impart aceleasi valori si care aprecieaza doar lucrurile frumoase in viata. Din punctul meu de vedere, nu exista succes fara un stil de viata sanatos. Este motivul pentru care realizez emisiunea “Fresh Refresh” la Realitatea TV. Cea mai mare bogatie a mea este familia si, tocmai de aceea, am pornit un nou si interesant proiect, emisiunea ”Acasa la Oamenii Realitatii”, unde vorbesc publicului larg despre romani frumosi in mijlocul familiei lor. Dragostea se regaseste, pana la urma, acolo unde iti sunt casa si familia”. 

Alexandra Pacuraru si-a inceput cariera la TVR2. A fost sa fie televiziunea pentru ca drumul si-l croise, pana atunci, pentru business. Tocmai se bucura cu titlul de cea mai tanara absolventa de EMBA ( Executive Master of Business Administration )din Romania, la numai 25 de ani, cand destinul i-a scos in cale un profesionist.

Alexandra l-a intalnit pe celebrul realizator TV, Titus Munteanu, care a avut incredere in calitatile ei si i-a deschis drumul spre o noua cariera.

Alexandra s-a nascut in Galati, pe 30 iunie 1987. A terminat liceul peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, iar, in tara, a absolvit, in acelasi an, doua facultati: prima, de limbi si literaturi straine, a doua, de regie film. A calatorit in lumea larga cat altii intr-o viata, iar periplurile acestea au ajutat-o sa isi formeze o viziune globala a realitatii si sa se apropie tot mai mult de oameni. Nu doar calatoriile o reprezinta, ci si munca intensa. Pana sa intre in televiziune, Alexandra a lucrat in lumea business-ului.

Si mai este ceva: Alexandrei ii place studiul intens si serios! Asa a ajuns sa vorbeasca patru limbi straine: engleza, franceza, spaniola si mandarina. Are energie cat Marele Zid Chinezesc si doua mari pasiuni: pictura si teatrul. “Sociabila, altruista, calma si persuasiva”. Asa se descrie Alexandra Pacuraru si isi incheie prezentarea cu o invitatie la sanatate si unitate familiala!


Întreaga echipă


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?