Ecaterina Andronescu: Nu suntem în război cu Universitatea Spiru Haret

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Ecaterina Andronescu, a declarat joi că ministerul nu este în război cu Universitatea Spiru Haret. Mai mult, nicio instituţie de învăţământ nu poate să fie în război cu ministerul, a declarat oficialul.

"Nu suntem în război cu Universitatea Spiru Haret, nicio instituţie de învăţământ nu poate să fie în război cu Ministerul. Am avut mai multe discuţii cu Spiru Haret şi sunt convinsă că a înţeles şi va intra în legalitate", a spus Ecaterina Andronescu.

Aceasta a mai precizat că raportul privind situaţia de la Spiru Haret a fost finalizat joi şi urmează să fie prezentat în următoarea şedinţă de Guvern. "Universitatea a înţeles că este o încercare disperată din partea noastră ca Spiru Haret să intre în legalitate", a precizat oficialul.

Ministrul Educaţiei a adăugat că Spiru Haret a folosit "o metoda nefericită în care, indiferent la ce filiala din ţară s-a înscris studentul, toţi se regăsesc în aceleaşi cataloage, fapt ce face imposibilă separarea acestora".


Cât priveşte diplomele false de la cele două universităţi din Alexandria, "Alexandru Ghica" şi "Europa Ecor", Ecaterina Andronescu a susţinut că, "este vorba de o escrocherie ordinară care nu ar fi trebuit să se întâmple. Este un act penal care trebuie să fie sancţionat".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?