Ecaterina Andronescu, făcută praf de Băsescu. "A sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului"

 
Ecaterina Andronescu, făcută praf de Băsescu
Ecaterina Andronescu, făcută praf de Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat extrem de dur după vestea că Ecaterina Andronescu este propunerea PSD pentru Ministerul Educației.Traian Băsescu spune că doi oameni au distrus sistemul de învăţământ în România, ministrul ţărănist Andrei Marga şi "socialista" Ecaterina Andronescu.

După ce a fost extrem de critică la adresa lui Dragnea, "incoruptibila Ecaterina Andronescu a sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului pentru un vremelnic post de ministru":

"Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educaţie românesc revine în guvern.
Doi oameni au distrus sistemul de învăţământ în România, ministrul ţărănist Andrei Marga şi socialista Ecaterina Andronescu, prezervând locurile de muncă a mii de suplinitori şi dascăli incompetenţi şi alungând inginerii din sistemul de învăţămând profesional.
Azi vedem efectele. Nu mai avem forţă de muncă satisfăcător calificată. Cei doi, prin deciziile lor, au urmărit de fapt să avem cât mai mulţi absolvenţi de licee teoretice pentru ai impinge către învăţământul superior cu plată,în universităţi de stat sau private.
Politici ticăloase, care au ridicat analfabetismul funcţional al tinerilor absolvenţi la nivelul cel mai ridicat din Europa, decizii a căror cost îl plăteşte România, azi, când aducem forţă de muncă calificată în alimentaţie publică, construcţii, şantiere navale, service-uri auto, etc.,din ţări asiatice.


Spre gloria definitivă a învăţământului românesc, Ecaterina Andronescu a fost renominalizată pentru funcţia de ministru la Ministerul Educaţiei Naţionale în condiţiile în care a făcut pulbere în calitate de parlamentar în Comisia de Învăţământ, chiar Legea 1/20011, Legea Educaţiei Naţionale .
Oricum, după ce a fost extrem de critică la adresa lui Dragnea, incoruptibila Ecaterina Andronescu a sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului pentru un vremelnic post de ministru.
Sper că profesorul Iohannis o va trimite înapoi la partid pe Ecaterina Andronescu", a scris Traian Băsescu pe Facebook..Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
PODEA PAVEL
13 Nov 17:54
Bravo ! D-le Basescu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?