Ecaterina Andronescu anunţă noi schimbări în Educaţie. Sunt vizaţi toţi elevii!

 
Ecaterina Andronescu anunţă noi schimbări în educaţie
Ecaterina Andronescu anunţă noi schimbări în educaţie

Învățământul obligatoriu se extinde cu trei ani! Inițiativa îi aparține Ecaterinei Andronescu. Invitata lui Denise Rifai în emisiunea "Legile Puterii", ministrul Educației a explicat și ce alte schimbări pregătește în cadrul sistemului de educație. "Învăţământului obligatoriu i se adaugă încă ultimii doi ani de grădiniţă şi ultimii doi ani de liceu. Adică ultimii doi ani de grădiniţă înseamnă grupa mijlocie şi grupa mare. Intră în invăţământul obligatoriu. Şi ultimele două clase de liceu, clasa a XI-a şi clasa a XII-a. Statul vine să îşi asume susţinerea financiară suplimentară. Pentru că, spre exemplu, manualele pentru ultimele două clase de liceu, nefiind în învăţământul obligatoriu, nu erau acordate gratuit", a spus Andronescu.

Ministrul Educaţiei a mai arătat că clasa zero devina clasa I şi nu se schimbă ca structură şi programă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Profesor
23 Apr 09:09
Scoateti dinozaurii din sistemul de invatamant. Puneti oameni tineri si competenti din sistem (profesori cu rezultate), nu inspectori sau alte persoane care n-au mai predat de nu stiu cand si care se bazeaza numai pe pile pentru a sta mereu in functii de conducere. Numai atunci avem speranta ca se va redresa invatamantul din tara asta.
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
23 Apr 08:07
SCHIMBAREA LEGILOR INVATAMANTULUI,O NECESITATE!!! CA VANTURATUL VERZEI SI MURATURILOR!!! SA NU FACA BALE!!! PROGRESUL INAPOI AL INVATAMANTULUI BANALIZAT,PRIVATIZAT,PROSTITUAT...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?