Ecaterina Andronescu a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu meditațiile

 
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că problema meditațiilor cu profesorul de la clasă este în prezent discutată în minister, ea considerând că o astfel de practică nu este etică, potrivit realitateadecluj.net.

Ecaterina Andronescu afirmase, într-un interviu acordat site-ului realitatea.net, că în noua lege a învățământului vor fi interzise meditațiile cu profesorul de la clasă.

Citește și: Ecaterina Andronescu, anunț important despre viitorul învățământului românesc. Interviu exclusiv realitatea.net

„În legătură cu meditaţiile, aici fenomenul este mult mai complex şi noi îl privim în mod corespunzător.

Sigur, nu putem să învinovăţim profesorii, sau numai profesorii. În egală măsură, sunt foarte mulţi părinţi care fac presiune asupra profesorilor pentru aceste ore de meditaţii în particular.

Am discutat de multe ori în minister că nu este etic, şi acest lucru va trebui să îl precizăm foarte clar şi în lege, deşi este exprimat prin ordin de ministru, ca elevii din clasa profesorului să fie meditaţi de acest profesor.

Acest lucru mi se pare că este de neacceptat. Aşa cum este de neacceptat mi se pare şi faptul că o învăţătoare de la o clasă îşi ia copiii la propriul after school. Şi acest lucru nu ar avea ce căuta, pentru că de asemenea creează suspiciunea, cel puţin, că elevii aceia sunt preferenţial trataţi. Şi acest lucru nu trebuie să existe în şcoală”, a spus ministrul Educaţiei, potrivit realitateadecluj.net.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?