EBA, în Parlamentul European: Guvernul Filat a fost un guvern de succes

EBA, în Parlamentul European: Guvernul Filat a fost un guvern de succes
EBA, în Parlamentul European: Guvernul Filat a fost un guvern de succes

Elena Basescu a sustinut in plenul Parlamentului European de la Strasbourg un discurs referitor la situatia din Ucraina si Republica Moldova, subliniind succesul pe care l-a avut Guvernul condus de fostul premier Vlad Filat.

Discursul integral, asa cum este redat intr-un comunicat caleaeuropeana.ro:

“La sfârșitul anului trecut Hillary Clinton se temea de re-sovietizarea Europei de Est. Acțiunile de intimidare a opoziției din Ucraina si tratamentul la care este supusa Iulia Tymosenko intaresc aceste spuse.

De asemenea, vara trecută, Alianța Socialistă din România a călcat în picioare statul de drept fara sa tina cont ca suntem tara membra a Uniunii Europene si nu republica ex-sovietica

Ca o stranie coincidență, de partea cealaltă a Prutului, socialiștii și comunistii, au reușit să dărâme guvernul pro-european de la Chișinau. Au pus în pericol încheierea acordurilor de liber schimb și de asociere cu UE

Guvernul Filat a fost un guvern de succes, singurul care a reușit să ducă la bun sfârșit lungul șir al reformelor necesare pentru a scoate țara din izolare și a o îndrepta spre UE.

hotnews.md

Costurile stopării procesului de integrare le vor plăti basarabenii. Stimați politicieni, în ceasul al doisprezecelea, continuați drumul pro-european.”

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?