EA Mobile a lansat X-Men Origins:Wolverine pe telefoanele mobile - VEZI FOTO

 
Foto: EA
Foto: EA
Foto: EA Foto: EA Foto: EA
EA Mobile a lansat jocul X-Men Origins: Wolverine, adaptare pentru telefoanele mobile a filmului în care Wolverine, cel mai important personaj din seria X-Men, acaparează prim-planul aventurii.

Jucătorul va intra în pielea eroului cu gheare de adamantium care declanşează un război în lumea mutanţilor pentru răzbunarea iubitei ucise.

X-Men origins:Wolverine este un joc side-scrolling care urmăreşte firul acţiunii din film şi îl poartă pe jucător de-a lungul a nouă etape de gameplay intens.

Aventura începe în laboratorul lui Stryker, Weapon X. Aici, Wolverine este "tratat" cu adamantiu pentru a deveni indestructibil, dar planurile sunt mai negre decât îşi închipuie: Wolverine va deveni o maşină de ucis.

Reuşeşte să se descătuşeze în ultimul moment înainte ca memoria să-i fie ştearsă, iar din acest punct, porneşte pe drumul răzbunării.

Jucătorul va putea executa o mulţime mişcări specifice: sărituri, căţărări, atacuri fatale cu pumnul de metal. Din fericire, puterile regenerative ale lui Wolverine vor face faţă armelor nimicitoare ale soldaţilor şi adversarilor.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?