EA a prezentat personajul Subject Zero pentru Mass Effect 2. VEZI VIDEO

 
FOTO: REALITATEA.NET
FOTO: REALITATEA.NET
Tokio Game Show a dat ocazia mai multor distribuitori să-şi promeveze jocurile, iar EA a ales să prezinte un personaj nou pentru Mass Effect 2.

Subject Zero va face parte, cel mai probabil, din clasa Biotic şi aşa cum o prezintă trailer-ul, va fi un echivalent feminin al lui Wrex. Nu se cunosc foarte multe date despre ea, dar cu siguranţă vor apărea scântei deoarece în filmuleţul scurt, pus la dispoziţie iniţial pentru Gamespot, se intuieşte o posibilă idilă (şi probabil o scenă de sex) care va pune pe jar, din nou, comunitatea online.

Pentru cei care nu ştiu nimic despre povestea din Mass Effect 2 atunci merită o recapitulare. Armata de Geth a lui Saren a fost înfrântă, iar oamenii se înfruntă acum cu o ameninţare şi mai mare. Shepard se întoarce şi în acest joc, şi cu o echipă aproape nouă, va încerca să lupte împotriva ameninţării. 

Mass Effect 2 se va lansa în perioada ianuarie-martie, 2010, pe PC şi Xbox 360. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?