E OFICIAL Rusia a anunțat finalizarea procesului de integrare a regiunii Crimeea

Republica Crimeea a finalizat cu succes procesul de integrare în cadrul Rusiei, a anunţat vineri vicepremierul rus Dmitri Kozak în timpul sesiunii plenare a Forumului Economic Internaţional de la Ialta, relatează site-ul agenţiei Tass."În ultimii trei ani, a fost depuse eforturi însemnate pentru a asigura integrarea Crimeei în sistemele sociale, economice şi legale ale Rusiei. Aspectele esenţiale privind sistemul administraţiei locale, administraţia socială şi de afaceri au fost soluţionate", a declarat vicepremierul Rusiei, potrivit Mediafax.

Dmitri Kozak a mai anunţat că a fost pus în practică un sistem de indemnizaţii sociale în regiune şi au fost introduse standardele ruseşti de asistenţă medicală şi educaţie. În plus, au fost luate măsuri pentru creşterea nivelului salariului mediu în Crimeea. 

Ediţia a treia a Forumului Economic Internaţional de la Ialta (YIEF) are loc în perioada 20-22 aprilie, iar aproximativ 1.500 de persoane din 50 de state participă la discuţiile din Crimeea.

La 18 martie 2014, tratatul privind unificarea Crimeii cu Rusia a fost semnat de către preşedintele rus Vladimir Putin, iar Adunarea Federală a Rusiei a aprobat documentul la 21 martie. Guvernul de la Kiev consideră Crimeea parte a teritoriului Ucrainei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?