E dovedit ştiinţific: gândurile îţi formează destinul. Aceasta teorie îţi va schimba viaţa

O mare parte dintre oameni spun: este o autoamagire sa te bucuri de esec si sa multumesti pentru catastrofe. Este o prostie. Si au dreptate. Insa aceasta dreptate le aduce fericire?Majoritatea oamenilor reactioneaza la neplaceri tipic: cu iritatie, agresivitate si negativism. Omul incepe sa lupte cu situatia, opunand rezistenta. Este o iluzie sa crezi ca cu ajutorul iritatiei poti sa imbunatatesti situatia.

Ce scop are negativul? Nu are niciun scop. Ba dimpotriva, negativul genereaza si mai mult negativ si agresivitate.

Oamenii de stiinta care studiaza lumea cuantica spun: toata lumea este energie. Toate particulele se afla in acelasi timp peste tot.

Acest fenomen se numeste incertitudine cuantica. Este un paradox. Cat nu este un observator – omul – lumea nu exista. Acesta este un fapt stiintific.

Toate particulele elementare isi schimba starea numai din cauza ca sunt urmarite. Ceea ce inseamna ca asteptarile omului intotdeauna influenteaza rezultatul. Fiecare persoana are dreptate 100%. Tu mai intai crezi in ceva, dupa care gasesti confirmare convingerilor tale.

De exemplu, crezi ca nu-ti ajung bani. Si e adevarat. Tot timpul nu-ti ajung. Sau ca in acest oras nu este posibil de gasit un loc de munca bun. Si ai dreptate din nou. Insa vizavi de tine traiesc oameni, carora le ajung bani pentru toate. Si ei au un loc de munca bun. De ce? Au avut noroc? Nu.

Legea fizicii cuantice: Tu intotdeauna! Intotdeauna! Fara exceptii, primesti rezultatul pe care-l astepti!

Sursa: bzt.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?