E. Andronescu: Salariile nu vor creşte cu 50% pentru toţi profesorii

 
Foto: News In
Foto: News In
Viitorul guvern nu aduce veşti bune pentru profesori care aşteptau ca pâinea caldă majorarea votată de fostul Parlament. Salariile nu vor creşte cu 50% pentru toţi profesorii, spune viitorul ministru al Educaţiei. Ecaterina Andronescu avertizează că unele promisiuni electorale au fost cam exagerate.

Ecaterina Andronescu a declarat ieri în faţa comisiilor parlamentare de specialitate că nu se poate dezice de legea de majorare a salariillor cadrelor didactice, însă avertizează că majorarea salariilor pentru profesorii din învăţământul preuniversitar nu mai poate fi de 50%, aşa cum s-a promis.

Viitorul ministrul al Educaţiei a preconizat o creştere salarială de doar 37%, având în vedere că în acest an au fost aplicate deja câteva majorări. 

Nici studenţii nu au motive de bucurie. Promisiunile făcute de PSD, potrivit cărora studenţii vor avea burse la nivelul salariului minim pe economie, au puţine şanse de realizare. În noul program de guvernare PSD+PC-PD-L situaţia burselor studenţeşti este tratată în termeni foarte vagi. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?