După petrecerea de Revelion, românii au lăsat în urmă munţi de gunoaie. VEZI VIDEO

 
Foto: impex.net
Foto: impex.net
Ca în fiecare an, în urma celor care au petrecut noaptea dintre ani pe stradă au rămas sute de kilograme de gunoaie. Angajaţii de la salubrizare s-au grăbit să le strângă în Bucureşti şi Timişoara. Nu la fel au stat lucrurile în Braşov sau Sibiu.

Mii de timişoreni au cântat şi au dansat în piaţa Operei din Timişoara. În urma lor au rămas mormane de gunoaie şi sute de sticle sparte şi pahare. Dacă petrecăriţii au plecat la casele lor, este acum rândul celor de la salubritate să intre în scenă ca să strângă grămezile de deşeuri şi PET-uri.

Dacă în Timişoara şi Focşani imediat după ce s-au terminat petrecerile din stradă au şi venit cei care se ocupă de curăţenie, în Sibiu, Braşov şi Alba Iulia gunoierii au cam întârziat.

În Capitală, angajaţii de la salubrizare au strâns gunoaiele rămase în urma petrecăreţilor imediat după incheierea spectacolului. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?