Florian Coldea s-a lăsat de intelligence și s-a apucat de scamatorii

 

Florian Coldea pare să se fi apucat de prestidigitație, în special de dispariții spectaculoase! După ce a reușit să-și facă nevăzută teza de dcotorat, mai nou, fostul prim-adjunct al SRI a făcut dispărută cartea care l-ar fi trimis în lumea conferențiarilor universitari.Dacă "gura lumii" vorbea despre relaţii nu tocmai bune între directorul SRI, Eduard Hellvig, fostul său adjunct, Florian Coldea, şi fostul director al SRI, George Maior, se pare că aceştia se înţeleg suficient de bine pentru a pune umărul la un proiect editorial.

Generatul (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct al şefului SRI, a publicat la Editura RAO volumul "Despre serviciile de Intelligence: gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere". Cartea are o prefaţă semnată de Eduard Hellvig şi o postfaţă semnată de George Maior.

Cartea lui Coldea a mai fost publicată şi în 2017, la Editura Academiei Naționale de Informații. Potrivit pressone.ro, generalul avea nevoie de acest volum pentru că publicarea unei cărți ca unic autor era una dintre condițiile obligatorii pentru a putea promova concursul pentru postul de conferențiar.

În noul format, de la Editura RAO, cartea trebuia să fie lansată târgul de carte Gaudeamus, care s-a desfăşurat în perioada 14-18 noiembrie, la Romexpo.

Planurile au fost abandonate însă în ultimul moment, protagoniştii considerând că o asemenea mişcare nu ar avea efectul de imagine dorit, potrivit unor surse apropiate de aceştia. Nu este clar dacă volumul va mai apărea pe piaţă sau nu. Cartea nu se găseşte nici pe site-ul Editurii RAO, informaţii cu privire la proiectul editorial fiind imposibil de găsit pe internet.

Unul dintre posibilele motive ale anulării lansării de la Gaudeamus ar fi acela că tot la această ediţie a târgului a fost lansat şi volumul "Doctrina secolului XXII - Ce va urma după capitalism", cea mai recenta carte a lui Dan Voiculescu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?