După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă

 
După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă
După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă
După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă După chimioterapie, această fetiță a rămas cu o singură geană. Povestea ei e impresionantă

Andrew este un soț iubitor și tatăl grijuliu a patru copii. Însă, în vară, familia lor a fost lovită de o nenorocire: în iunie fiica lor Hayley (7 ani) a fost diagnosticată cu cancer. În nasul fetiței se afla o tumoră mare, care a crescut până la 5 cm în diametru…

Micuței i-a fost indicată o cură de 8 luni de chimio și radioterapie. Procedurile erau foarte costisitoare și părinții nu aveau suficienți bani pentru întreaga cură terapeutică. Andrew Brown și colegii lui au realizat câteva spectacole și toți banii câștigați au fost donați pentru cumpărarea medicamentelor, scrie perfectmedia.tv.

După încă o cură chimioterapică părinții au rămas iarăși fără economii. De aceea, ei au cerut ajutorul utilizatorilor de Internet. Mesajul, în care ei cer ajutor, a fost completat cu fotografia fetiței, care după chimioterapie a rămas cu o singură geană.

Leia, mama fetiței, a adăugat: "Această geană se ține deja de 2 săptămâni. De fiecare dată, când o văd, vreau să-i spun lui Hayley să se gândească la o dorință".

Se pare că ultima geană a lui Hayley a fost într-adevăr magică. În doar două zile a fost adunată suma necesară!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?