După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul?

 
După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul?
După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul?
După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul? După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul? După ce a pierdut 16 sarcini, a născut o "bijuterie" de fetiţă! În 14 ore, copilul a murit! Motivul?

Lizzie Allen, o femeie în vârstă de 32 de ani, a trecut dintr-un coşmar în altul... După ce a pierdut nu mai puţin de 16 sarcini, a născut o fetiţă de toată frumuseţea. Sorta, însă, i-a mai dat o palmă: copila i-a murit, după 14 ore de agonie. Motivul este absolut înfiorător...Fleur-Rose Allen a murit la doar o zi după ce a făcut primii paşi... Avea 15 luni şi fusese născută prematur. În acea zi blestemată, însă, fetiţa s-a trezit plângând... Avea temperatură şi imediat mama ei şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva. După şase ore, femeia a dus copila la spital.

"Fleur-Rose era plină de viaţă... Era sănătoasă. În ziua tragediei, se juca şi râdea ca orice copil... Am dus-o la spital cu febră mare, avea 39. Leşinase... În Ambulanţă, preţ de câteva clipe, şi-a revenit şi chiar s-a jucat puţin... Am ajuns la spital şi medicii i-au făcut o radiografie. Nu se vedea nimic pe film, dar fetiţa noastră nu mânca... Cu toate astea, părea că-şi revine. Când stătea pe genunchii tatălui ei, râdea", a povestit mama copilei, pentru un ziar local.


La un moment dat, părinţii i-au dat să mănânce o linguriţă de cartofi piure. Când fetiţa şi-a întors capul, aceştia au observat o umflătură pe gât. Au chemat o asistentă medicală, dar, după câteva minute, roşeaţa i-a dispărut. Într-un final, medicii i-au făcut analize şi au trecut-o pe antibiotice. Avea meningită.

"Ne-am speriat! Fleur-Rose a început să se stingă sub ochii noştri. A ajuns la Terapie Intensivă, dar, după ce a intrat în stop cardiac de patru ori, roşeaţa a revenit şi i-a cuprins tot corpul", a completat mama acesteia.

Seara, medicii au spus familiei că nu mai puteau face nimic pentru fetiţă. Într-un final, au declarat decesul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?