După caniculă, vin furtunile. O persoană, prinsă sub un acoperiş smuls, la Cluj

O persoană a fost rănită după ce a fost prinsă, joi după amiază, sub acoperişul unei clădiri care a fost smuls de vântul puternic, aceasta fiind transportată la spital în stare conştientă.Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, pentru Agerpres, că persoana respectivă a fost scoasă conştientă de sub acoperiş, că a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

'Şapte echipe ale ISU Cluj intervin în judeţ pentru remedierea unor situaţii cauzate de furtună şi de vântul puternic. Vântul a doborât copaci pe maşini pe două străzi din Cluj-Napoca, a doborât un stâlp de comunicaţii în comuna Floreşti, a smuls acoperişurile unor blocuri în municipiul Dej şi a unei hale în Cluj-Napoca. De asemenea, s-a înregistrat şi o persoană prinsă sub un acoperiş în Cluj-Napoca, aceasta fiind scoasă conştientă şi transportată la spital', a menţionat Andrei Biriş.

Ulterior, ca urmare a vântului puternic, echipele ISU Cluj au intervenit pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, iar serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă au intervenit şi ele în cazul unor arbori doborâţi în localităţile Beliş, Mărgău, Gherla, Gârbou şi Mica.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?