După ani de chin, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare

 
După ani de CHIN, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare
După ani de CHIN, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare
După ani de CHIN, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare După ani de CHIN, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare După ani de CHIN, bărbatul cu cea mai "proeminentă" zonă intimă a făcut o operaţie de micşorare

Un bărbat care suferea de boala Elefantiazis, afecţiune ce-i afecta organele genitale, a trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de complexă, care i-a schimbat radical viaţa.Horace Owiti Opiyo, cunoscut ca Forence din Kibigori, Kenya, a observat prima dată un chist în zona organelor genitale în 2006, când avea doar 10 ani.  

În 2007 mai fusese supus unei intervenţii chirurgicale, dar, în scurt timp, problema a reapărut. În timp, organele sale genitale au ajuns să măsoare peste 1 metru! Chistul format în acea zonă depăşea 5 kg.


"La început, era doar o umflătură. Apoi a ajuns să fie cât pumnul meu. Şi nu se mai oprea din crescut... Ajunsese să mă deranjeze şi la mers, şi la statul pe scaun. Mă imobiliza!", îşi aduce aminte bărbatul.

A fost nevoit să se retragă de la şcoală pentru că nu mai putea participa la cursuri, unde trebuia să stea în bancă, pe scaun. Nici măcar nu mai putea să se îmbrace. În plus, colegii lui de clasă râdeau de el şi îl făceau să se simtă nedorit.

Şi, de parcă asta nu era de ajuns pentru bietul copil, la vremea aceea, Forence a început să creadă că fusese blestemat. "Ştiam că nu are cum să fie ceva de la Dumnezeu. Era sigur mâna diavolului!", spune acesta.

Încercând să-l ajute, Duncan Otieno, unul dintre vecinii săi, i-a făcut mai multe poze pe care le-a postat, ulterior, pe Facebook, unde a cerut sfatul internauţilor. Spera că fotografiile vor ajunge, la un moment dat, în mâinile unor oameni care ar mai fi întâlnit astfel de cazuri.

Viralizate rapid, pozele au ajuns, într-un final, la un medic. Ajuns la Spitalul "Jaramogi Oginga Odinga", Forence a primit şi un diagnostic: elefantiazis la nivelul scrotului.

"În limbaj medical, afecţiunea de care suferă tânărul se numeşte 'filarioză limfatică'. Boala produce umflarea ţesuturilor moi", a declarat doctorul Emmanuel Benge.

Afecţiunea poate fi cauzată de muşcătura unui ţânţar.

După câteva analize amănunţite, Forence a fost supus, mai întâi, unei intervenţii de extirpare a ţesutului în exces; într-o intervenţie ulterioară, i-a fost reconstruit penisul.

"Nu mi-a fost frică nicio clipă! Eram atât de bucuros că voi scăpa de problemă! Când m-am ridicat în picioare pentru prima dată după operaţie, am fost şocat: mă simţeam atât de uşor... Acum pot să merg, să înot, să alerg şi să joc fotbal... Încerc să mă pun pe picioare şi să mă căsătoresc. Dar mai întâi vreau să termin şcoala... Cine ştie ce-mi rezervă viitorul?", spune, acum Forence.

La câteva luni de la operaţii, tânărul a primit încă o veste bună: în scurt timp, va putea chiar să fie tată!  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Micheal William
19 Oct 00:54
Buna ziua, Ma numesc dr. Michael William de la Spitalul Universitar din Imo
, Sunt specialist în chirurgia organelor și ne ocupăm de cumpărarea de organe de la oameni care doresc să vândă și ne aflăm în Nigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru este în Nigeria. dacă sunteți interesat (ă) în vânzarea rinichiului sau vânzarea oricărei părți a organului corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Contactați-ne prin e-mail: doctorwilliamhomesolution@gmail.com sau whatsapp +2348109049139

Sperând să audă de la dvs.

Salutari,
Dr. Michael
CEO
UNIVERSITATEA DE IMO SPITALUL DE PREDARE.
Răspunde
0 0
Allison Howarts
04 Oct 12:51
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?