După 30 ani de amnezie, şi-a amintit cine e. I-au făcut un test de IQ, au rămas uluiţi de rezultat

 

Un caz vechi al poliției canadiene care presupunea dispariția unui bărbat cu probleme de dezvoltare a fost rezolvat după 30 de ani chiar de cel dat dispărut.

Edgar Latulip avea doar 21 de ani în septembrie 1986 când a luat autobuzul din Kitchener, Canada, spre Cascada Niagara. Nu a ajuns însă niciodată la destinație, scrie people.com.

Nu se știe în ce împrejurări, Edgar a căzut și s-a rănit la cap. În urma acestei căzături, tânărul a suferit o traumă craniană și și-a pierdut memoria.

Pentru următorii 30 de ani, acesta nu a ma știu cine e și a trăit sub o altă identitate. Dar apoi lucrurile s-au schimbat. S-a dus la un centru social și i-a spus unui lucrător că el crede că-i Edgar Latulip, cel pe care poliția îl caută de 30 de ani.

Lucrătorul a căutat pe internet după numele său și a aflat că într-adevăr cel despre care susține că ar fi chiar el, era dat dispărut din 1986 și a alerta poliția.

Un test ADN i-a confirmat adevărata identitate. Latulip are vârsta mentală a unui copil de 12 ani.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?