Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui: "Eu cred că trebuie iniţiată suspendarea lui Klaus Iohannis"

 

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, a declarat pentru realitatea.net că în opinia sa, se impune iniţierea suspendării lui Klaus Iohannis, după plângerea penală făcută de PNL, pe numele premierului Dăncilă.Dumitru Buzatu a ţinut să sublinieze că spre deosebire de colegii săi, care cred că nu trebuie demarată suspendarea lui Klaus Iohannis, el consideră că demersul este necesar:

"Deci spre deosebire de colegii mei, şi de Liviu Dragnea, care cred că este important să păstrăm un echilibru în politica naţională, să nu destabilizăm, ce vreau să vă spun că după acest episod cu plângerea penală, după ce i-a cerut de atâtea ori demisia premierului Dăncilă, eu cred că este necesară suspendarea preşedintelui. Pentru că se pare că este foarte simplu să i se urce la cap".

Liderul PSD Vaslui a spus că este conştient că Iohannis poate ieşi mai întărit, cu şanse mai mari să câştige al doilea mandat de preşedinte, dacă suspendarea va eşua. Totodată, Buzatu a mai sugerat o "colaborare între Iohannis şi Orban, în cazul plângerii:

"Sigur, colegii mai spun că după o suspendare din care preşedintele va ieşi victorios, e ca şi cum are deja al doilea mandat asigurat. Dar nu este normal să ţi se urce la cap, chiar dacă eşti preşedinte. Bine, mie nu mi s-a urcat la cap, fiind lider la nivel regional. La fel şi cu domnul Orban, păi dacă vrei să vii la putere, o faci prin mijloace constituţioonale, prin vot, prin alegeri, nu prin astfel de plângeri penale intentate premerului. Că aşa, am fi noi, care suntem la putere, să folosim orice mijloc", a mai spus Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, pentru realitatea.net.

Liviu Dragnea: Plângerea lui Ludovic Orban a fost redactată la Cotroceni!


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
joska
18 May 16:45
mutra de betivi dintr-un judeti de puturosi si betivi.
Răspunde
0 0
Amalia
18 May 15:45
Ați luat-o razna! Nu credeți că ar trebui să vă ocupați de multiplele probleme economice ale țării?! V-ați asumat guvernarea țării, o imensă răspundere, vă țineți de bârfe și nimicuri.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?