Dublă măsură la CNA: Realitatea TV, cea mai amendată televizune de ştiri

 
Cum se contestă o amendă CNA
Cum se contestă o amendă CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a publicat raportul de activitate pe anul 2018. Odată cu acesta au apărut și surprizele: Deși Realitatea TV nu este televiziunea cu cele mai multe sesizări, primul loc fiind ocupat de Antena 3, este televiziunea care a fost cea mai amendată în 2018, potrivit lui Alexandru Kocsis, unul dintre membrii CNA. 

Alexandru Kocsis, unul dintre membrii noi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului, a postat pe contul său de Facebook raportul de activitate al CNA pentru anul 2018.

Televiziunea care a primit cele mai multe sesizări în 2018 a fost Antena 3, cu aproape 1.500 de reclamații. Locul al doilea este ocupat de România TV, cu peste 290 de sesizări. CNA a fost sesizat de 140 de ori privind Realitatea TV, iar ultimele 2 locuri sunt ocupate de B1 TV și Digi 24, fiecare cu peste 30 de sesizări. 


Deși Realitatea TV a avut de zece ori mai puține sesizări decât Antena 3 în 2018, CNA a decis ca cele mai mari amenzi să le primească televiziunea noastră, în valoare totală de 220.000 de lei.

Mai mult, Realitatea TV a fost și sancționată cu o întrerupere de 10 minute a emisiei. Televiziunea noastră este urmată de Antena 3, cu peste 150.000 de lei.

Locul 3 este ocupat de B1 TV cu un cuantum al amenzilor de 130.000 de lei, iar membrii CNA au decis să amendeze România TV cu mai puțin de 100.000 de lei în anul ce a trecut. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?