Drumul European 85 a fost blocat 30 de ore între Urziceni şi Buzău

 
Drumul European 85 este închis din cauza zăpezii
Drumul European 85 este închis din cauza zăpezii

Două nopţi de coşmar. De asta au avut parte sute de oameni care au rămas blocaţi pe Drumul Naţional 2 între Buzău şi Urziceni. În frig, fără mâncare şi apă, unii dintre ei bolnavi, oamenii stau în maşini, în plin câmp, în speranţa că drumarii vor curăţa soselele, iar ei vor ajunge la casele lor.

Miercuri noapte utilajele de deszăpezire au reuşit să deblocheze drumul spre Buzău, doar pentru a scoate maşinile din nămeţi. Unii dintre şoferi nu au mai avut răbdare şi şi-au abandonat maşinile pentru a nu petrece încă o noapte la cheremul naturii.

După ce au stat o noapte şi o zi blocaţi pe DN 2, multi şoferi care au rămas fără combustibil şi mâncare şi speriaţi că vor mai petrece încă o noapte în zăpadă, au părăsit maşinile şi au plecat mai departe pe jos.


Câţiva dintre oameni au mers pe jos până la prima localitate, comuna Ciocârlia, de unde şi-au cumpărat alimente. Mulţi dintre ei şi-au petrecut şi noaptea trecută înzăpeziţi pe şosea.

Drumul European 85 a fost redeschis miercuri noapte, dar s-a circulat numai din direcţia Urziceni spre Buzău, pentru a permite evacuarea maşinilor prinse în nămeţi. Sute de şoferi care veneau dinspre Moldova au fost întorşi din drum, de baraje ale Poliţiei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?