Drama unui artist. Leo Iorga îşi vinde casa pentru a scăpa de cancer

 
Drama unui artist. Leo Iorga îşi vinde casa pentru a scăpa de cancer
Drama unui artist. Leo Iorga îşi vinde casa pentru a scăpa de cancer

Leo Iorga trece de ceva timp printr-o situaţie foarte delicată. Cântăreţul suferă de o boală necruţătoare, cancerul şi pentru a o ţine în frâu are nevoie de tratamente foarte scumpe, motiv pentru care este nevoit să îşi vândă una dintre case.

Deşi a investit mult atât sufleteşte, cât şi material în casa de la mare, Leo Iorga a fost nevoit să o pună în vânzare pentru a-şi asigura banii de medicamente necesare bolii de care suferă. Cântăreţul este optimist, chiar dacă a trecut prin foarte multe operaţii şi tratamente. De curând, acesta a descoperit un tratament miraculos în Cuba, însă nu dispune de banii necesari pentru a-l face.

"Eram foarte legat de ea(n.r. casa) sentimental pentru că am construit-o prin muncă grea, cu împrumuturi, dar sfătuiesc pe toată lumea să uite de această legătură cu un spaţiu material. La urma urmei maşinile sunt nişte table, chiar dacă arată frumos sau te duc unde vrei şi în siguranţă, dar afectiv e mai importantă prezenţa prietenilor, a oamenilor care m-au ajutat la toate operaţiile pe care le-am avut", a spus Leo Iorga

"Am ajuns la o concluzie importantă, că boala porneşte de la noi, din cauza stresului, din cauza defectării softului sa să zic aşa, se întâmplă nişte fenomene bilogice în cadrul organismului şi mentalul, cerebralul şi fizicul pot declanşa această reacţie a organismului la stres, la autocondamnare, la fricile pe care le avem", a spus Leo Iorga în platoul emisiunii Răi da' buni, conform spynews.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?