Drama unui arădean: a rămas fără o parte din casă, după ce a descoperit un cuib de viespi

Proprietarul unei case din Arad a încercat să dea foc unui cuib de viespi care se afla pe anexa casei, însă a scăpat făclia pe jos când viespile l-au atacat, incendiindu-și astfel anexa.Bărbatul a fugit imediat după atac și a sunat la 112 când și-a văzut anexa cuprinsă de flăcări. Detașamentul de Pompieri Arad și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dorobanți au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Întreaga anexă a fost făcută scrum, scrie tion.ro.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la anexă cu posibilitate de propagare la casa de locuit de care era lipită anexa. A fost stins în limitele găsite, fiind salvată casa. Cauza probabilă a producerii incendiului este <>. Proprietarul locuinţei a încercat să distrugă un cuib de viespi cu ajutorul unei făclii, iar în momentul când a fost atacat de insecte a aruncat făclia în anexă şi a fugit”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?