Dragnea, LOVIT din interiorul PSD: "Dacă poporul nu vă mai vrea, aveți demnitate, DEMISIONAŢI!"

 
Dragnea, lovit din interiorul partidului
Dragnea, lovit din interiorul partidului

Interpretul bistrițean de muzică populară Nicu Cioancă a scris, pe Facebook, un mesaj dur la adresa politicienilor aflați la putere, însă nu îi iartă nici pe cei care au plecat din țară pentru un trai mai bun. Mesajul lui Cioancă este cu atât mai surprinzător cu cât el este cunoscut ca fiind un apropiat al PSD și, mai mult decât atât, este finul președintelui social-democraților bistrițeni Radu Moldovan, unul printre cei mai puternici membri ai partidului lui Dragnea.Nicu Cioancă a scris mesajul pe rețeaua de socializare în timp ce se află și el în afara granițelor țării, în Spania. Artistul bistrițean se arată foarte supărat cu privire la modul în care au evoluat, începând din 1990, lucrurile în țară, fapt care a determinat plecarea peste granițe a multor români. Cât despre protestul de vineri, Cioancă apreciază inițiativa, scrie realitateadebistrita.net.

„Mă aflu de câteva zile în Spania și am stat de vorbă cu mai mulți români plecați de foarte mult timp din țară… Au aceeași dragoste de România, chiar mai profundă față de când au plecat, dar nu se pot întoarce pentru că nivelul de trai din România e mult mai scăzut decât aici… așa zic ei…!

Se apropie 10 – 11 august și i-am văzut pe foarte mulți compatrioți extrem de hotărâți, atât din țară cât și din diaspora, ca prin acțiunile lor, să schimbe această țară!", a scris artistul bistrițean.

Cu toate acestea, Nicu Cioancă conideră că vina pentru situația din România o poartă toți românii, nu numai politicienii.

„Apreciez inițiativa, dar vina nu e numai a lui Dragnea părerea mea… pe Dancilă nu o mai pomenesc că ea săracă e nevinovată… nu avea nici o clipă ce căuta în fruntea Guvernului!… Vina e a multora care stau bine mersi în ministere, companii de stat, instituții publice, primării etc., pe salarii frumușele și nu schimbă nimic în viața și comportamentul lor pentru a aduce beneficii statului de la care avem atâtea așteptări…
Vă dau un sfat tuturor : urmăriți un film interesant „La cabana” poate așa reușim să fim mai buni, să nu judecăm și să schimbăm ceva în lumea asta începând cu noi înșine…
Nimeni nu s-a născut hoț, invidios, corupt, învingător, trădător, mincinos și asa mai departe… cu toți au devenit așa cu timpul… De ce…? Pentru că avem libertatea de a alege ce să facem cu și în viața noastră, doar că majoritatea aleg calea care să îi ducă la prosperitatea proprie uitând de ce se afla într-un anume loc în slujba cetățeanului…
Și pentru că vorbeam de români și de România, țara pe care o iubesc din suflet și din care nu aș pleca niciodată (pentru ca așa simt eu românește) vreau să vă zic două, trei lucruri să nu o lungesc prea mult deșii ar fii multe de zis…
Vinovați suntem cu toți… De ce?
Din 1989 toți cei care au condus țara și-au bătut joc de ea prin toate acțiunile și legile pe care le-au votat în cunoștință de cauză și mai sunt unii care sunt la al 3 al 4 mandat de parlamentar și încă nu se lasă…. Plecați trădătorilor!!! Nu ați făcut nimic benefic pentru acest popor…
După ce s-au deschis granițele și au putut pleca fără viza sute de mii apoi milioane de români v-ați părăsit țara și ați plecat în Occident fără să vă pese de cei care o vindeau pe ascuns ca Iuda pentru câțiva arginti… Nu vă fac trădători, dar aveți și voi vina voastră… Ați ales să munciți pentru alții în loc să luați atunci atitudine în țara în care v-ați născut… Deci și voi ați greșit!
Întotdeauna dăm vina pe alții, dar foarte rar recunoaștem că greșim și ne asumăm acest lucru… De ce mergem 20… 30 % la vot când e necesar să alegem conducătorii, pentru că nu ne pasă și apoi suferim că ei hotărăsc pentru noi", a scris Cioancă.

Românilor din diaspora, artistul bistrițean le transmite și un îndemn.

„Lucrurile s-au schimbat în România, deși prea puțin față de cât s-ar fi putut… Politicienilor, dacă poporul nu vă mai vrea, aveți demnitate… demisionați…(...)", a scris Nicu Cioancă.

„TREZIȚI-VĂ POLITICIENILOR, până nu-i prea târziu!!! Sunteți în slujba Țării și a poporului român și nu în fruntea ei și a românilor!
ROMÂNIA SUNTEM NOI!
Politicienii sunt muritori de rând care aduc cinste sau pătează istoria neamului… voi hotărâți unde doriți să fiți trecuți… dar să va hotărâți repede…poporul nu mai așteaptă după voi!”, și-a încheiat artistul bistrițean, mesajul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Daniel
11 Aug 01:38
Dragnea s-ar putea sa ai soarta lui KENNEDY ai grija mare domnule mustata arsa poporu de vrea MORT!!!!!
Răspunde
0 0
Ali
10 Aug 23:25
Cum poate un infractor sa conduca o instituție a statului precum Camera Deputaților? CCR ce face doarme sau este complice cu infractorii?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?