Dragnea i-a stricat seara lui Teodorovici, l-a trimis să lucreze la buget

 

Liviu Dragnea nu este mulţumit de felul în care arată anumite capitole din buget, iar ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, va analiza din nou cifrele, duminică seară, pentru a le modifica aşa cum vrea liderul PSD. Dragnea a declarat public că vrea relocarea de fonduri bugetare de la servicii la sănătate, dar şi verificarea principiului repartiţiilor bugetare, pentru că există riscul ca unele autorităţi locale să rămână fără fonduri.

"Diseară o să facem această analiză după discuţia din CEx, după care avem mâine dimineaţă şi cifra exactă şi varianta finală care să intre marţi în Guvern", a explicat Teodorovici.

Liviu Dragne a precizat că dacă guvernul nu poate face relocarea de fonduri din bugetele serviciilor în cel al ministerului Sănătăţii, va impune acest lucru în Parlament. 

Pe de altă parte, Dragne a recunoscut că primarii au oarecum dreptate când se plâng de repartizările la bugetele locale, pentru că sunt situaţii în care, conform proiectului prezentat de Teodorovici, nu este clar dacă sumele date în plus acoperă şi sarcinile fiscale transferate la nivel local. 

Situaţia a fost confirmată şi de Viorica Dăncilă. "Unele din afirmaţii sunt reale şi acolo unde avem observaţii reale vom reglementa, unele dintre ele sunt în spirit electoral, iar pe acelea nu avem de ce să le respectăm", a spus prim-ministrul.

Şefa guvernului a mai declarat că vor fi făcute toate eforturile astfel încât proiectul bugetului de stat să fie adoptat marţi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ridicol
04 Feb 05:18
... bugetul e facut pe picior !!!
Răspunde
0 0
...roata
03 Feb 21:45
Tare... Si cum i-a stricat seara? A dispus ca sa se-nchida toate discotecile? :))) Tare asta... :))) Si cine vorbeste despre desfacerea conservelor?! :))) Vad ca are probleme cu bugetul, chiar si-n fata pesedistilor! Cum vrea sa-l duca la Guvern? Cu ocolirea Parlamentului? Cum va fi dezbatut? Parerile altora, ALDE si/sau UDMR, ca sa nu vorbesc despre opozitie... Probleme-n raiul pesedist! :)))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?