Dragnea și-a pus camere de supraveghere în toți copacii de la conac

 
Copacii din conacul lui Dragnea, apăraţi de camere video
Copacii din conacul lui Dragnea, apăraţi de camere video
Copacii din conacul lui Dragnea, apăraţi de camere video

După ce i s-a cerut demisia, cu vopsea galbenă, direct pe gardul conacului, Dragnea și-a montat aparatură de supraveghere în toți copacii de la conac. Cu toate astea, n-a sesizat nici până acum poliția cu privire la incidentul de atunci.Dragnea și-a pus camere de supraveghere în toți copacii de la conac, deşi n-a sesizat poliția cu privire la incidentul din urmă cu câteva săptămâni, informează Realitatea de Teleorman.

Pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria (care nu mai e în mod oficial pe numele său, însă a rămas simbolul puterii sale în Teleorman) a fost scris cu vopsea galbenă cuvântul DEMISIA.

În ciuda faptului petrecut, nu s-a făcut nicio sesizare la poliție, însă în aceeași zi, spre seară, gardul a fost revopsit, pentru a acoperi rușinea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?