Dragnea, făcut praf de televiziunea publică din Germania: Vampirul corupt care suge fonduri

 

Lideurul PSD, Liviu Dragnea, este ţinta uneoi satire devastatoare a postului public de televiziune din Germania, ZDF, Înfăţişat drept vampir, sub numele de Contele Dragnea, liderul PSD este prezentat drept un personaj politic nociv, cu câteva condamnări la activ, care ar putea scăpa de închisoare datorită modifărilor legislative cu dedicaţie. Prezentatorul Oliver Welke (un fel de Jon Stewart din Germania) a dedicat ediția din 3 mai mai multor politicieni din Europa, precizând că tema emisiunii este corupția. Protagoniştii au fost Liviu Dragnea, premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, potrivit portalului maghiar hvg.hu.

Despre Liviu Dragnea, realizatorul aminteşte că după recenta modificare a legiilor justiţiei, „Liviu Dragnea, președintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa".

Liderul PSD este prezentat, parodic, drept un vampir care profită de fondurile europene dedicate orfelinatelor, cât și ținând în mână un card Monopoly care îl scapă de mersul la închisoare, mai notează sursa citată, potrivit stirileprotv.ro.

 

La fel de acid sunt prezetaţi premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, care apar într-un "portret de grup", ca vampi ai corupţiei, alături de Liviu Dragnea

sursă: ZDF

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ambasadorul roman va nimici blafsemia lui Fritz
16 May 13:43
Bai,Fritz,modificările nu ajută pe dl Dragnea ,ca justitia se trezeste si nu va mai inghite gogosile voastre,ci ela ar ajuta pe dl presedinte si dna Kovesi.Presedintele meu are multe dosare in adormire,ca masonii,care sunt obiect de santaj.Daca s-ar prescrie ,dl prsedinte poate n-ar mai răspunde la chemări,era sa zic la santaji.Asa ca ambasadorul nostru la Berlin ,combatant la Europa Liberă pe vremuri,nu va lasa moarta blafsemia ZDR.si va lămuri ca ce faca este o acțiune inaamicală fata de presedintele meu.
Răspunde
0 0
bine bre, da sa-i zici grof?!
16 May 09:43
hahaha!
Răspunde
0 0
Agenturili straine din Belina Si Salcia
16 May 09:32
... il critica pe tatuka ! Ce rusine !
Răspunde
0 0
amar
15 May 20:13
Vampiri sunteţi voi că vreţi să sugeţi din conţinutul româniei . Domnul Dragnea nu are vină atâta cât spuneţi voi . Alţii au vină că ar fi traşi pe roată că au delapidat statul cu miliarde şi triliearde . Dar voi îi muşamalizaţi , lăsaţi uitării şi va-ţi înrolat cu ei . Din această cauză săriţi pe Dragnea căci el vrea să îndrepte lucrurile cele rele . Noi din public vedem acolo ce faceţi voi . Aţi apărat corupţiea şi aţi uitat de statul de drept ,şi vă temeţi să nu vină ''tăvălugul peste voi . Aşa că nu-l mai acuzaţi pe Dragnea că nu are el aşa vină cum spuneţi voi şi alţii ca voi ce sunt băgaţi în aceiaşi oală Acestea, arătate mai sus nu le-aţi văzut şi nici nu le vedeţi . Vă legaţi de un fir de păr !, ce aveţi orbul găinilor . Căutaţi să'i defişaţi pe cei buni şi să rămâneţi voi ''atrocităţile''.
Răspunde
0 0
Nelutu
15 May 18:31
Dar cind vor plati datoria uriasa fata de Romania,nici un cuvint?Ucigasii a milioane de oameni,au nesimtirea sa aduca acuzatii nefondate sefului unui partid aflat legal la guvernare intr-o tara membra UE?
Răspunde
0 0
Amalia
15 May 18:29
Am ascultat înregistrarea, e tare,se referă și la faptul că d-na Kövesi nu este agreată de către România fiindcă s-a luptat cu corupția cu personaje din toate partidele.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?