Dragnea: După remaniere vor fi dezamăgiri şi surprize

 

Liviu Dragnea susţine că după remaniere guvernului Dănciilă "vor fi dezamăgiri şi surprize, iar miniştrii care nu şi-au făcut treaba vor pleca."Ironic, liderul PSD a afirmat că toţi colegii din partid trebuie să înţeleagă că CEx-ul este convocat de PSD, nu de presă. 

"Restul sunt oameni supăraţi, care se iau după zvonuri. Eu nu pot să opresc niciodată presa să facă guverne. N-o să dau nici pe surse, nici pe public astfel de nume, de miniştri remaniaţi. (...) Miniştrii care n-au performat vor pleca. Vor fi dezamăgiri şi suprize. Am auzit multe zvonuri că în anumite ministere funcţionarii nu mai lucrează, pentru că aşteaptă ca ministrul să fie remaniat," a comentat Dragnea.

Liderul PSD i-a luat peste picior şi pe colegii de partid care-şi comandă "sondaje pe diverse reţele de socializare". 

"Am văzut multe informaţii, păreri, analize,oameni din PSD şi din guvern care şi-au comandat sondaje, susţineri, alţii supăraţi, alţii anunţând că sunt tensiuni".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?