Dragnea, ”Eu mănânc o eugenie în fiecare zi. Am și în mașină, în birou, acasă”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN al partidului, că obişnuieşte să mănânce zilnic câte o eugenie, apreciind că producător din ţară le face ca atunci când era el mic.”Eu mănânc eugenii”, a spus Liviu Dragnea după şedinţa CExN al PSD de luni, înainte de a prezenta concluziile şedinţei. El a spus că preferă eugeniile de la un producător din ţară:

”Sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram eu mic”. Unul dintre jurnaliştii prezenţi l-au atenţionat eugeniile conţin o cremă ”toxică”.

Liviu Dragnea a declarat, luni, după ședință, că doreşte o ''repartizare echilibrată" a conducerii PSD în toată ţara.

''O repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată ţara: 16 vicepreşedinţi (...) şi să realizăm paritatea în ceea ce priveşte bărbaţii şi femeile - opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. Ţara are nevoie de o abordare echilibrată, iar susţinerea pentru femei nu este un moft'', a spus liderul PSD, punctând că mandatul său la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind în termen.

El a precizat că în cadrul congresului nu va fi dat un vot de reconfirmare pentru el. ”I-am întrebat pe colegii mei şi a fost părerea generală că nu e nevoie de asta pentru că, pe de o parte, au fost rezoluţii de susţinere din toate organizaţii şi colegii mei au spus că toate organizaţiile au spus că nu e nevoie de asta”, a arătat Dragnea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?