Dragnea: Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo

 
Dragnea: Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo
Dragnea: Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PPDD în toate consiliile judeţene şi consiliile locale ale localităţilor mari, el arătând că este posibilă inclusiv încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni.

"Vrem să facem majorităţi cu PPDD în toate judeţele şi localităţile în care se poate. În condiţiile în care liberalii au hotărât să facă alianţa cu PDL, nu ştiu dacă o s-o facă sau nu, dar vrem ca majorităţile să funcţioneze în continuare", a spus Dragnea.

El a arătat că a discutat în acest sens cu secretarul general de la PPDD, Liviu Neagu, şi a precizat că discuţiile sunt incipiente.

"Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo. Dacă e vorba de o alianţă anti-Băsescu, ne aşezăm la masă şi stabilim. Iar dacă nu a înţeles că PNL e pro-Băsescu, înseamnă că a fost plecat din ţară", a spus Dragnea, care a arătat că este posibilă şi încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni.

Întrebat dacă este posibilă şi intrarea PPDD la guvernare, Dragnea a răspuns: "Numai pe o simplă declaraţie nu pot să răspund la asta, dar suntem deschişi să purtăm o discuţie destul de aplicată".

"Ne hotărâm să discutăm. După ce stabilim termenele unui eventual acord, îl facem public", a mai spus Dragnea.

Dan Diaconescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îi roagă pe toţi acei oameni care conduc partide să vină alături de el, pentru a face alianţa anti-Băsescu.

Despre discuţiile dintre PPDD şi PSD, Dan Diaconescu a declarat că acestea au avut loc între secretarul general al partidului, Liviu Neagu, şi vicepremierul Liviu Dragnea, pe susţinerea la nivel local, punctual, în Teleorman.

"PPDD hotărăşte soarta administraţiei locale, sunt 34 de judeţe unde nu se pot face majorităţi, în acest moment, după ruperea USL, şi PPDD poate stopa jaful făcut de ciocoi. Putem face şi cu unii şi cu alţii din cei pe care îi numesc ciocoi", a arătat Diaconescu.

El a spus că personal nu a avut niciun fel de discuţii cu PSD, ci secretarul general al PPDD s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, pentru a discuta despre situaţia de la Teleorman. "PSD are nevoie de noi, putem pune aceste condiţii, să dăm votul, în funcţie de anumite condiţii", a precizat Dan Diaconescu, adăugând că există discuţii extinse şi pentru alte judeţe.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
paps
04 Jun 10:18
liviu baiatule ai luat o decizie buna de borfas daca tot programe anti-basescu aveti in jurul caruia de aproape 10 ani va invartiti atunci care-i programul vostru de guvernare a tarii la ora actuala ori daca veti continua guvernarea tarii si din decembrie tot cu minciuni si taxe si impozite ne veti tine ?sincer sunteti jalnici !inca va si afisati prostiile din cap!!brava!
Răspunde
3 0
maier
03 Jun 10:33
nici o surpriza : PSD-ul este doar o vidanja de lux unde isi gasesc scaparea toti hotii, puscariabilii ( gen DRAGNEA ) , lichelele , trantorii a caror ideal suprem este burdihanul din dotare ! asa ca o alianta care provoaca greata oamenilor cu bun-simt este marca inregistrata PSD !
Răspunde
3 0
Gogaie
03 Jun 10:24
Anti-Basescu? Hai sa fim seriosi? Omu' mai are 5 luni.. Politica de 2 bani
Răspunde
4 -2
dan popescu
02 Jun 20:08
In sfarsit gargaragiul Superoportunist se aliaza cu ...CINE trebuie, cu CINE il defineste ca politician, ha !
Răspunde
6 -3
02 Jun 18:57
CAND VA VOR VOTURILE...FIE SI NEGATIVE (ANTIBASESCU) SE DECLARA ANTIBASISTI...CAND VOR FUNCTIA DE PREMIER...VA TRÁG MÚYE LA TOTI VOTANTZII CHIAR INAINTE DE ALEGERI !!! CA SA FACA ÇOABITARE...ÇA ALTFEL NU IL RENUMEA BASESCU...
CA SA AJUNGA PREMIER SE UNESHTE CU PNL...PENTRU CA VOR SI PRESHEDINTIA...SE RUP DE PNL BA II ACUZA PE ACESHTIA CA NU MAI VOR PRESHEDINTIA !!!
Răspunde
7 -2
mihai
02 Jun 18:39
Dar o alianță anti-sărăcie ? Dar o alianță anti anti-corupție ? Dar o alianță anti-plagiatori ?
Răspunde
9 -1
Nic
02 Jun 17:30
Nu este o alianta anti-Basescu, ci o alianta pro-cicoii PSD-sti.
Răspunde
11 -2
unu
02 Jun 16:57
Comicilor / Bufonilor

Da ti va intilnire in fata la Oltchim :)) sau la CJ Gorj :))

Mai bine la CNA la doamana presedinte in birou ca nu sunt microfoane ascunse :))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?