Dragnea anunță o nouă decizie-bombă: contractele din România doar în lei

 
Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat!
Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, la DC News,  că în perioada următoare social democraţii vor iniţia un proiect de lege care să ajute la întărirea monedei naţionale în raport cu euro. Astfel, toate preţurile, inclusiv cele la telefonie mobilă şi alte contracte, vor fi exprimate doar în lei.

"O să introducem o prevedere ca în România să se discute doar despre preţuri în lei. Nu mai vreau să auzim, inclusiv la contracte, preţul în euro, contravaloarea în lei este atât. Ca să întărim moneda naţională, asta vom face în perioada următoare, pentru că toată treaba cu preţurile în euro este o păcăleală", a declarat Liviu Dragnea. 

În prezent, tranzacţiile imobiliare, tranzacţiile auto, dar şi contractele pe telefonie mobilă au preţuri exprimate în euro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihalache
24 May 19:46
Dragnea are calități de măncător de rahat.
Răspunde
0 0
gigi
24 May 15:30
dragnea sa fie condamnat in lei, nu in euro
Răspunde
0 0
Belu
24 May 14:46
Dacă completul de judecători care judecă procesul lui Dragnea nu este supus la nici o presiune si interventie atunci deja infractorul Dragnea va fi condamnat cu executare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?