Dragnea anunţă o evaluare a cabinetului Tudose în următorul Comitet Executiv. Cine pleacă?

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat marți o evaluare a cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc în 29 septembrie, la Sucevița."Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernării săptămâna viitoare, la CExN la Sucevița", a declarat Dragnea la România TV.

Referindu-se la remanieri, Dragnea spune că, din punctul său de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru". "Din punctul meu de vedere. Dar...", a completat el.

Dragnea a susținut că ritmul impus de el membrilor cabinetului este "unul drăcesc". "Eu mai făceam practică în liceu și la rețele electrice. Le-am spus: 'Nu se lucrează la 220, ci la 380'. Ritmul este infernal, nu suntem în situația în care ai timp să o lălăi la minister, ai timp să faci multe greșeli, pentru că trenul trece repede prin gări, nu avem timp de asta", a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă Mihai Vâlcov va participa la această evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. "Bineînțeles. Nu renunț sub nicio formă. Este foarte bun economist, un om cu viziune și un om care poate participa la o construcție serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a și făcut. (...) Este un om respectat în partid și în guvern", a motivat el.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?