Două ambulanţe care urmau să preia bolnavi, blocate în zăpadă, în judeţul Vrancea

 

Două ambulanţe care urmau să preia un copil în vârstă de doi ani, precum şi un alt bolnav, din două localităţi vrâncene, au rămas blocate în zăpadă, în timp ce o alta solicitată de către o gravidă înaintează cu dificultate din cauza viscolului.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Vrancea solicitată vineri dimineaţă să preia un copil în vârstă de doi ani cu febră de la Ciorăşti a rămas blocată în zăpadă, între Tătăranu şi Bordeasca, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, conform news.ro.

Un utilaj de deszăpezire este aşteptat să ajungă în zonă şi să meargă apoi în faţa ambulanţei ca să cureşe drumul, iar echipajul medical să ajungă la bolnav.

Conform sursei citate, o altă ambulanţă a fost solicitată în comuna Ţifeşti să preia o gravidă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Focşani, dar aceasta înaintează greu din cauza zăpezii de pe carosabil.

O altă gravidă, în vârstă de 18 ani, va fi preluată de o ambulanţă de la Gugeşti, în timp ce un echipaj de salvare a fost solicitat la Sihlea, unde un pacient prezintă dureri abdominale. Ambulanţa are nevoie de un utilaj de deszăpezire ca antemergător, după ce a rămas blocată în zăpadă în apropiere de Obrejiţa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?