Dosarul Tel Drum ajunge pe mâinile unei judecătoare cu relații în familia Dragnea

 
Dosarul Tel Drum ajunge pe mâinile unei judecătoare cu relații familia Dragnea
Dosarul Tel Drum ajunge pe mâinile unei judecătoare cu relații familia Dragnea

Redeschiderea unei părți a dosarului Tel Drum, cerută de procurorii DNA, a fost retrimisă la Tribunalul Teleorman după ce, anul trecut, aceeași instanță a refuzat procurorilor începerea anchetei. Dosarul ajunge, de data aceasta, pe mâinile judecătoarei Emilia Enescu, o persoană cunoscută pentru relațiile cu familia lui Dragnea.

Potrivit mai multor surse din zona Turnu Măgurele citate de realitateadeteleorman.net, fratele judecătoarei Emilia Enescu este avocatul lui Valentin Dragnea, dar și al fraților Codrea, afaceriștii pictați printre sfinți într-o biserică din Turnu Măgurele, aflați, de asemenea, în relații apropiate cu familia Dragnea. Mai mult, fratele judecătoarei ar fi prieten bun cu fiul lui Liviu Dragnea, alături de care a fost văzut în tribune, la meciurile echipei de suflet al fiului de baron.

Legăturile familiei Enescu cu familia Dragnea nu garantează, în acest context, imparțialitatea judecătoarei la care a “picat” dosarul.

Tribunalul Teleorman a mai respins o dată redeschiderea anchetei în acest dosar, iar dacă asta se va mai întâmpla și pe 13 august, o parte dintre acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, legate de fraudarea banilor europeni, ar putea să rămână îngropate. Cel puțin din punct de vedere legal.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ce n-aș da sa arunc cu prastia chiftele la Rahova ,la trogloditi
18 Jul 10:05
Dl Drac Nea,vreau să intru in gândirea dv si nu pot .Spuneți-mi pe jurământ,de unde a furat Dl Dragnea ?De la stat nu ,s-au plătesc milioane de EU la DNA sa afle,de la cetățeni,cum ,ca eu am pensia intreagă ?Daca nu se aprobă a huliganismul politic,să va aduc chiftele la Rahova cu tot ce aveti in orgaizatie .Puteți fabula ,dar va recomand pe seama dlui Barna.Sau a hastagilor ,care nu au decât contracte licite cu statul.
Răspunde
0 0
Tudor
17 Jul 21:19
Pe vremea lui Impuscatul indivizi ca dracnea ajungeau în fața plutonului de executie și era drept asa.
Răspunde
0 0
Drac Nea
17 Jul 20:33
Sunt convins că Drac Nea va ieși din închisoare cu suficienți bani pentru a trăi mai bine decât 99% din cetățenii cinstiți ai româniei.
Ar fi corect ca indivizii de teapa acestuia să stea la închisoare pe banii proprii, nu din banii țării. Să plătească totul, inclusiv salariile gardienilor, judecatorilor si a tuturor angajatilor implicati si platiti de guvern, chirie, încălzire, hrană, transport, electricitate, etc.
Oare de ce trebuie să plătească oamenii cinstiți pentru întreținerea acestori ticăloși, ani dea rândul.
După rânduiala de acum cetățeanul cinstit este păgubit de două ori:
o dată că a fost furat de acest ticălos și a doua oară că trebuie să-l întrețină la inchisoare.
Toți condamnații care au posibilitatea, ar trebui să fie obligați să-și plătească întreținerea.
Pentru că trăim intr-o lume civilizată, nu mai putem să aplicăm legea lui Țepeș vodă,
dar confiscarea averilor infractorilor, indiferent de gravitatea actelor săvârșite, ar trebui pusă în practică.
În felul acesta s-ar putea da pensii speciale tuturor celor care au muncit cinstit în viața lor.
Ar fi deasemenea un remediu sigur pentru a vindeca hoția generalizată la nivelul întregii țări.
Răspunde
0 0
Daca nu furi de la stat,lăsati capitalistii sa se ajute,bre,nu-i plțngeti
17 Jul 15:31
Dl cu Legea 18,daca dl Dragnea are averi cumpărate si costruite pe bani ,vă informez ca banii sunt impozitați si averile create la fel .Daca bunurile nu sunt create din abis,si bugetul statului nu e afectat,insemna ca sărăcia să pască pe comunistii care instigau la ura pe motive de avere.Asa ne-a invățat promotorii revoluției din 1980,Dl Dan Iosef,Ioan Dinca si dl Măriesi,sa nu fim egli in avere ci fiecare după talent poate crea bunurile,pe care le doreste,fără invidii si uri de frati si de hastagi.
Răspunde
0 0
Legea 18 !!! Cum trebuie pedepsiti ciordacii politici ...
17 Jul 14:50
Care a “muncit” toata viata ca bujerari dar au milioane NEJUSTIFICATE !
Răspunde
0 0
V-ar fi frica de huliganism politic,dle ?
17 Jul 14:19
Dl xyz,sunt pentru drptate si adevăr,adică să se instituie infracțiunea de huliganism politic,pentru a pedepsi cum meritati,plasarea de minciuni in spațiul public,cu scop de a denigra un politician.Tel Drum nu a fost a dlui Dragnea,procurorii spun ca a câstigat o licitație si a făcut un serviciu,la care statul a primit fonduri eurpene.Dar DNA spune ca fondurile europenne reveneau firmelor străine ,daca câstigau licitația,ca de aia suntem membrii in UE,sa dam serviciile celor mai buni si străini.Si bănoase,sa multumim pe hastagi si altii ca ei.Si banii trebuie imputati dlui Dragnea si restituți UE.
Răspunde
0 0
xyz
17 Jul 13:39
#dreptatesiadevar Prietene, ce s-a întâmplat, a ruginit cumva tastatura ?!
Răspunde
0 0
#dreptatesiadevar
17 Jul 12:23
Sunt atatea si atatea dovezi care arata implicarea caestui individ de Liviu dragnea care mai avea un pic si isi subordona toata Romania crezand ca este un feld e Dumenzeu.Un politician amrunt de judet care a ajuns in fucntii inalte in stat datorita complicitatii si relatiilro neortodoxe cu o parte mare parte a politicienilor sedusi de acest vulpoi si mizerabil d epolitician Liviu Dragnea.
Partidul social democrat (PSD) trage ponoasele dupa acest individ veros care culmea isi adusese si ibovnica sa-si dea cu parerea ce minsitru pleaca si care vine. O pustoaica care mai bine ar face sa se duca la munca ,este tanara are toata viata inainte dar sarmana de ea s-a incurcat cu aceasta vulpe batrana de Zdragnea si care va fi pentru ea c ao piatra de maora. PSD-ul este in galeata cum s espune, nua re un candidat care a rputea rupe gura targului desi ar face bine sa-si caute din randul soceitatii civile, dar este foarte greu pentru ca acesti indivizi d ela PSD Nu stiu decat sa adulmece prada ca niste vanatori ce sunt si s-o ia in curtea lor. NU vor intra nici in turul al doilea ,poate sa se dea peste cap si pot sa promita sarea cu amrea dar Nu vor esua lamentabil Pnetru acets lucru cien este acum als efia aprtidului Nu are alta varianta ca dupa alegerile prezidential sa-si depuna demisia d eonaore ,daca este om politic responsabil. daca este doar o umbra a politicianului poate sa stea dar va duce partidul si mai jos.ASta va doriti cei de la PSD, nu va-ti trezit inca din infrangerea de la europarlamentare, cautati-va un candidat dar care sa nu va faca jocula cesta murdar pe care-l rpacticati d emulta vreme.Nu cred c avor gasi acel candidat dispuisa sa faca cmpromisuri cu PSD!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?