Dorei de Argeş, în acţiune. Au dărâmat peretele dormitorului unei bătrâne, dar lucrau la altă casă

 

I-au dărâmat femeii casa şi apoi au încercat să fugă. Mai mulţi muncitori sunt cercetaţi penal după ce au avariat locuinţa unei bătrâne. Aceştia s-au apropiat prea mult cu utilajele de casă şi i-au pus la pământ dormitorul.Dorel loveşte din nou. De data aceasta la Piteşti, unde o bătrână de 84 de ani era să rămână fără casă după ce nişte muncitori au intrat cu utilajele din greşeală în locuinţa ei.

Femeia era în bucătărie când a auzit un zgomot puternic şi a simţit cum pământul s-a mişcat sub picioare. Ea a reuşit cu greu să iasă din casă, însă, când a văzut că dormitorul său nu mai are zidul exterior, a avut un şoc.


Muncitorii lucrau la fundaţia unei clădiri de birouri care se construieşte lângă locuinţa bătrânei. După incident, aceştia nu au au mai stat să vadă dacă femeia a păţit ceva şi au încercat să fugă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă pe numele muncitorilor, iar cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au început cercetările pentru a afla dacă s-au respectat procedurile. Fiul bătrânei îi caută acum o altă locuinţă, însă e bucuros că mama sa a scăpat cu viaţă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?