Donald Trump toarnă gaz pe foc. Declarații controversate de ultimă oră

Donald Trump a făcut mai multe declarații interesante. Președintele SUA a susținut că atât palestinienilor, cât şi israelienilor le lipseşte voinţa de a încheia un acord care să pună capăt îndelungatei lor confruntări. Totul a fost publicat în cotidianul Israel Hayom (Israel Astăzi).Trump a mai vorbit în trecut despre soluţionarea conflictului israeliano-palestinian, dar atunci şi-a îndreptat reproşul doar către palestinieni, fără să critice şi Israelul.

"În acest moment, aş zice că palestinienii nu caută pacea. Şi nu sunt pe deplin sigur nici că Israelul caută pacea", a afirmat Trump, potrivit Agerpres.

El şi-a exprimat de asemenea preocuparea faţă de extinderea coloniilor israeliene, deşi până în prezent în problema colonizării administraţia sa a fost mult mai puţin critică faţă de cea a predecesorului său, Barack Obama.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?